Goh knap hoor Patrick mogelijk serie moordenaar je meent het.


De politie kwam wel met heel (kuch) op(merk)lijk bericht naar buiten ik heb precies de zelfde bron OPMERKELIJK Toevallig  

De politie onderzoekt of de tot levenslang veroordeelde Patrick S. bij nog meer moorden betrokken is. Aanleiding hiervoor is een aantal voorwerpen dat in het bezit van S. is gevonden. De spullen zijn mogelijk afkomstig van slachtoffers. Het gaat om in totaal 447 voorwerpen.

Daaronder bevindt zich ook biologisch materiaal, zoals haarlokken en nagels. Het materiaal lag opgeslagen in zijn slaapkamer in een woning in Spijkenisse.
De rechtbank in Rotterdam legde S. in juli levenslang op wegens de moorden op Farida Zargar en Nanda Kerklaan. Zargar verdween in augustus 2010. De politie vond haar lichaam een jaar later in het Mallebos in Spijkenisse. Onder de vloer van een schuur bij de woning van de moeder van S. (de man verbleef daar) stuitte de politie op een afgezaagde voet van de 21-jarige Zargar. Begin 2010 beroofde S. Nanda Kerklaan en liet haar zwaargewond achter. Ze bezweek een paar dagen later. 
S. heeft, tijdens het onderzoek dat tot zijn levenslange veroordeling heeft geleid, gezegd dat hij vijf moorden op zijn geweten heeft. Het is de politie niet duidelijk of de zaken Zargar en Kerklaan daarbij inbegrepen zijn. Over de andere zaken wil S. tot dusver niets verklaren. S. noemde het getal van vijf tegen een undercoveragent van de politie, tijdens zijn detentie.
Door de gevonden goederen op haar website te zetten, hoopt de politie mogelijk andere moordzaken op te lossen. Op meerdere voorwerpen is inmiddels DNA gevonden van nog onbekend gebleven personen. Volgens officier van justitie Ernst Pols loopt er vooralsnog geen strafrechtelijk onderzoek tegen S. voor andere moordzaken.
De verklaring van S. tegen de undercover in het huis van bewaring is daarvoor te weinig, er zijn meer aanwijzingen nodig.Op de site heeft de politie een keur aan goederen geplaatst, waaronder sieraden, mobiele telefoons en kledingstukken. Voor zover bekend is in een opsporingsonderzoek niet eerder zo’n hoeveelheid spullen aan het publiek getoond.

Lees ook

bron: ANP

Dit bericht werd geplaatst in "He Kill 'Em With They Love", A.I.V.D., Advocaat, Afpersen, Auto, Bizar, Blunder, Censuur, Corruptie, Dagboek, Diefstal, Diversen, Dood door schuld, Doofpot, Drama, Drugs, Film, Film opname, Fotos, Frapant, Fraude, geld, Geweld, Justitie, Klokkenluideronline, Kroon getuigen, LEAKS, liquidatie, Macht-Misbruik, Misdaad, Misdrijf, Mishandeling, Moord, Nieuws, Nieuws en politiek, O.M., Onrecht, opmerklijk nieuws, Opsporing verzocht, Paranormaal, Persoonlijk, pesten, Politie, Politiek, Rechtbank, Religie, Rijksrecherche, Satire, Schandalig, Sex, Spiritueel, Televisie, Tragedie, Verborgen Camera, Verhalen, verkrachting, Vermist, Voorspellingen. Bookmark de permalink .

Bedankt voor het plaatsen van uw reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s