Steek hem maar in je reet!


Mijn oude corrupte baas van de bvd
DEN HAAG (ANP) – Een paar duizend mensen zullen woensdag worden verrast met een koninklijke onderscheiding bij de jaarlijkse lintjesregen. Zoals elk jaar worden ter gelegenheid van de verjaardag van het staatshoofd veel mensen tegelijk koninklijk geëerd vanwege hun grote inzet en persoonlijke verdiensten voor de maatschappij.
Om de verrassing zo lang mogelijk overeind te houden, worden betrokkenen vaak onder valse voorwendselen ergens heen gelokt, waarna de burgemeester namens de koning de decoratie kan opspelden. Van oudsher gaan verreweg de meeste lintjes naar mensen die jarenlang vrijwilligerswerk doen.
De meesten worden lid in de Orde van Oranje-Nassau. VanwegeDuizenden worden verrast met een lintje Duizenden worden verrast met een lintje  speciale verdiensten kunnen mensen ook ridder of officier worden. De hoogste graad in deze orde is ridder grootkruis.

De Enigste waar ik op trots op bent is de laatste dIe aan mijn vader werd uitgereikt. En al die anderen zijn aan zoveel corrupte en of pedofielen uitgereikt dat IK FF PAST
Dit bericht werd geplaatst in Award, Corruptie, Doofpot, dwalingen, Kinderporno, Koninglijk huis en getagged met . Maak dit favoriet permalink.

Een reactie op Steek hem maar in je reet!

  1. Davidson zegt:

    Grandioos je bent echt Wreed

Bedankt voor het plaatsen van uw reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s