Man vermoordt doodrijder van zijn vrouw, laat pistool achter op haar graf


Een schrijnende zaak in Italië. Een lokale voetbalheld heeft daar de man doodgeschoten die zijn vrouw had doodgereden. Het moordwapen liet hij achter op haar graf.
voetballer
© Facebook Fabio di Lello en zijn vrouw Roberta Smargiassi.
Fabio di Lello liep gisteren in Vasto in Midden-Italië het café binnen waar de 22-jarige Italo D’Elisa zat. Na een paar woorden, schoot hij D’Elisa vier kogels door het lichaam.
Dat schrijft de Italiaanse krant La Repubblica. D’Elisa was in december met zijn motor door rood gereden en had daarbij de 34-jarige vrouw van Di Lello dodelijk geraakt.

Geen berouw
“Italo D’Elisa heeft nooit sorry gezegd”, verklaart de advocaat van Di Lello zijn woede. “Hij heeft nooit berouw getoond. Hij was arrogant met zijn motor, binnen drie maanden had hij alweer toestemming om daarmee de weg op te gaan. Fabio was in shock. Hij was depressief nadat hij zijn vrouw had verloren, was heel vaak op de begraafplaats. Hij vond dat er geen gerechtigheid had plaatsgevonden, maar ik heb nooit de indruk gekregen dat hij wraakplannen had.”
De rechtszaak tegen D’Elisa moest nog beginnen, maar Di Lello had er geen vertrouwen in dat er gerechtigheid zou plaatsvinden. D’Elisa had geen strafblad en was niet onder invloed toen hij de vrouw doodreed, waardoor de kans dat hij een celstraf zou krijgen volgens La Repubblica klein was.
Tragisch ongeluk
De advocaat van D’Elisa noemt de dood van de vrouw een tragisch ongeluk en zegt dat zijn cliënt na het ongeluk alles heeft gedaan om haar te redden. “Hij was gewond en in shock, maar hij heeft direct een ambulance gebeld.”
Di Lello is direct na de moord op D’Elisa naar de begraafplaats gegaan. Daar heeft hij het pistool achtergelaten onder de gedenkplaat op het graf van zijn vrouw. Sinds haar dood had hij haar elke dag gerechtigheid beloofd.

 

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Drama, Fatale Blunder, News, Nieuws, Noodlot Ongeval, Normen en Waarden en getagged met , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Bedankt voor het plaatsen van uw reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s