Het sprookje Joris Demmink slachtoffer van complotdemkers!


teefje

Zelden hebben wij zo een gesubsideerde voor ingenomen boek tegen gekomen als deze .wij laten een klein stukje er uit zien met link naar meer onzin

Dan komen wij met verpletterende bewijs van een grootste schoften die op elk denkbaar niveau schijnbaar ten koste van alles beschermt dient te worden.
Voorpublicatie: Hoe DEMMINK slachtoffer werdt van complotdenkers

op 26 september 2016 door Maarten Reijnders

Is Joris Demmink, tot zijn pensionering in 2012 de hoogste ambtenaar op justitie, een even machtige als misdadige kinderverkrachter die de Nederlandse elite in zijn greep heeft? Of is hij wellicht zelf slachtoffer, van een vendetta die twee multimiljonairs tegen hem voeren? Dit is een hoofdstuk uit het onlangs verschenen boek Completdenkers van Maarten Reijnders.

‘Het dubieuze dubbelleven van een topambtenaar op justitie’, luidt de kop op de cover van de Panorama. In een 24 pagina’s tellend ‘onthullend dossier’ belooft het weekblad in zijn editie van 11 oktober 2003 ‘schokkende feiten’ over een topambtenaar die met de dienstauto jonge jongens zou ronselen en vaste klant zou zijn van een Praags homo-bordeel. ‘Minister Donner, hoe lang staat u dit nog toe?’

Het is dit dossier waardoor Nederland voor het eerst kennismaakt met wat in de daaropvolgende jaren de affaire-Demmink zal gaan heten. Joris Demmink, de topambtenaar op justitie die de Panorama in het vizier heeft, is op dat moment bij het grote publiek nog een volslagen onbekende.

Dat is ruim tien jaar later, als één van de auteurs van het dossier, Henk Krol, in de rechtbank in Utrecht onder ede verklaart over de totstandkoming van het Panorama- artikel wel anders. Veel Nederlanders hebben inmiddels wel eens gehoord van de publiciteitsschuwe Demmink, die op internet voortdurend in verband wordt gebracht met allerlei onverkwikkelijke zaken.
Getuigenverhoren

Bij de rechtbank Midden-Nederland vindt in maart en april 2014 een serie getuigenverhoren plaats over de ‘affaire-Demmink’. De verhoren trekken veel aandacht. Een bonte stoet complotdenkers weet de weg naar zittingszaal L, op de vierde verdieping van het gerechtsgebouw in Utrecht, elke dag weer te vinden.

Voor Nederlands bekendste complotdenker Micha Kat, die elke dag plaatsneemt op de voorste rij, moeten de getuigenverhoren voelen als een overwinning. Hij heeft jarenlang aandacht gevraagd voor het vermeende kinder- en machtsmisbruik door Demmink en nu worden er eindelijk officieel mensen gehoord.

Kat kan elke ochtend weer tal van bekenden begroeten die net als hij een bovengemiddeld wantrouwen koesteren tegen de elite. Zo krijgt hij op één van de dagen gezelschap van onderzoeker Pieter Lakeman, die in oktober 2009 nationale bekendheid verwierf met zijn oproep aan spaarders om hun geld weg te halen bij DSB Bank.

Op twee andere verhoordagen is Erwin Lensink van de partij. Bij het grote publiek is Lensink vooral bekend als de man die op Prinsjesdag 2010 een waxinelichthouder naar de Gouden Koets gooide. Aan het eind van de ochtend van zijn tweede bezoek gaat hij op de stoel recht voor mij zitten. Hij draagt zwarte schoenen, gestreepte sokken, een spijkerbroek en een pistachegroen T-shirt met daaroverheen het voor hem karakteristieke oranje sportjack waar op de achterkant een witte ‘9’ prijkt. Naast zijn stoel ligt een zwarte sporttas.

Net op het moment dat de rechter-commissaris aankondigt dat ze het verhoor van Henk Krol wil onderbreken voor de lunchpauze staat Lensink op. Hij wil bewijsmateriaal overhandigen dat de verklaringen van de oud-hoofdredacteur van de Gay Krant ondersteunt, vertelt hij. Volgens Lensink wordt de koninklijke familie namelijk gechanteerd door het pedonetwerk van Joris Demmink.

‘U mag even meelopen met de bode’, reageert de rechter-commissaris. ‘Dat bedoel ik niet onvriendelijk, maar ik heb nu eenmaal geen mogelijkheden om hier bewijsmateriaal aan te nemen.’

Hoewel Lensink het daar niet mee eens is, laat hij zich toch met zachte hand naar buiten begeleiden. ‘Ik wil volgende week aangifte doen tegen de koninklijke familie wegens oplichting en hoogverraad’, zegt hij nog terwijl hij zijn tas pakt.

Enkele dagen later meldt Lensink op Twitter dat hij inderdaad aangifte heeft gedaan tegen Máxima, Willem-Alexander en Beatrix. verder lezen van deze onbenul

Daar wij enorm worden tegen gewerkt constant concepten niet opgeslagen worden publiceren we dit artikel in gedeelte,s

Een van de opvallenste kenmerken in dit boek is dat de auteur gemakshalve in het midden pas instapt in het Demmink onderzoek en daar door ruim dik 15 jaar onbelicht laat.

Zo zijn Micha en Henk plus de panorama ook pas tentole verschenen .

Een van de bronnen die wij bezitten van af het eerste moment toen de BVD stuite op Demmink in verband met een verdwenen minderjarige jongen uit Duitsland die in een Rotterdamse Gay bordeel zich bevond

STAY TUNED

Dit bericht werd geplaatst in A.I.V.D., Afpersen, Corruptie, Crime, Dood door schuld, Doofpot, Frapant, Fraude, Geluid-tape's, Kinderporno, Koninglijk huis, Kroon getuigen, liquidatie, Macht-Misbruik, Misdaad, Misdrijf, Moord, Nieuws en politiek, O.M., Politiek, verkrachting, Vermist, VRIENDJE'S POLITIEK, WEERZINWEKKEND en getagged met , , , . Maak dit favoriet permalink.

2 reacties op Het sprookje Joris Demmink slachtoffer van complotdemkers!

  1. Admin zegt:

    ALS WIJ KLAAR ZIJN IS SCHOKKEND ZWAK UITGEDRUKT

Bedankt voor het plaatsen van uw reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s