Teeven zet 2 de kamer en onderwereld Opstelten!


ScreenShot055

 

update Een deel van de oppositie in de Tweede Kamer wil dat er via onafhankelijk onderzoek alsnog duidelijkheid komt over de miljoenendeal die justitie vijftien jaar geleden sloot met een drugscrimineel. De ChristenUnie, het CDA en D66 drongen daar vandaag op aan in een debat met premier Mark Rutte over de kwestie, die maandagavond heeft geleid tot het aftreden van de bewindslieden van het ministerie van Veiligheid en Justitie.

media_l_2832414
Premier Mark Rutte © anp.

De oppositiepartijen hebben nog veel vragen over de deal die Teeven destijds als officier van justitie sloot met Cees H. en waarover Ivo Opstelten als minister de Tweede Kamer verkeerd informeerde

Volgens ChristenUnie-leider Arie Slob moet de onderste steen boven komen, zodat de opvolgers van Opstelten en Teeven geen last meer van het dossier hebben. Het is nog niet duidelijk of er een extern onderzoek komt. VVD-fractievoorzitter Halbe Zijlstra is er op zich niet tegen, maar hij hield de boot af omdat een onderzoek volgens hem geen zin heeft als alle betrokkenen van destijds gebonden zijn aan hun geheimhouding. Rutte reageert later vanavond op het verzoek.

De oppositie viel vanavond tijdens het debat de regeringscoalities VVD en PvdA aan vanwege hun houding in de discussie over de Teeven-deal. Ze zouden het afgelopen jaar niet voldoende hebben gedaan om de informatie boven tafel te krijgen.

Volgens de SP heeft de PvdA het debat hierover een jaar lang gefrustreerd. Maar PvdA-leider Diederik Samsom sprak dat tegen en zei dat er wel degelijk vragen vanuit de Kamer gesteld. Volgens hem hield Justitie nu eenmaal vol dat de informatie over de schikking met een crimineel er niet was.

De meeste partijen noemden het aftreden van Opstelten en Teeven onvermijdelijk en begrijpelijk. 

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen, Award, Censuur, Corruptie, Crime, Diefstal, Doofpot, Fatale Blunder, Hoofd verantwoordelijke, Justitie, Kroon getuigen, Macht-Misbruik, Misdrijf, Moraal en Fatsoensnormen, News, Nieuws, Nieuws en politiek, Normen en Waarden, O.M., Politiek, Voorspellingen en getagged met . Maak dit favoriet permalink.

Een reactie op Teeven zet 2 de kamer en onderwereld Opstelten!

 1. Geuz zegt:

  Wat lees ik, gaan ze de miljoenen inkomsten van de psychiaters onderzoeken?

  Wat een tuig mensen.
  Zolang jullie jezelf zo laten beliegen, onze kinderen betalen de prijs hier voor.
  Haldol, Xyzalzepam, Ceresta, Valium, Risperdal, Tranquilizers, = DRUGS
  Wiet = een praktische plant waar linnen van geproduceerd werd

  Ik koop een krant niet met een dergelijk artikel op de voorpagina, deze blog is gratis.

  Het is moordzuchtige propaganda, een aanslag op onze economie, een aanslag op gezond verstand. Drugs is Engels voor medicijn. Dus het minste wat landverraders zouden kunnen doen is medicijn handelaar benoemen in plaats van drugs crimineel.
  “…de miljoenendeal die justitie vijftien jaar geleden sloot met een Apotheker”

  15 artsen vermoord dit jaar in de VS, omdat ze vaccinaties onderzochten.
  Kanker genezen met abrikozenpitkernen verboden in dit land, de medische sector is compleet mesjogge. Niet zo dwaas als politie, die linnen productie nu weer aan het plunderen is, zoals ze ook al ons zilver stolen in de jaren 19’50.
  http://wapensindestrijdtegenkanker.blogspot.nl/2011/03/schokkend-overzicht-schandalen.html

Bedankt voor het plaatsen van uw reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s