Maastrichtse Universiteit vermoord labradors met dodelijke proeven


ScreenShot1057

De Universiteit Maastricht (UM) heeft proeven met enkele tientallen labradors opgeschort. De UM nam die beslissing na een handtekeningenactie van de Anti Dierproeven Coalitie (ADC). Die haalde online meer dan 84.000 handtekeningen op tegen de proeven

De ADC wil zo snel mogelijk in gesprek met de universiteit. ‘Aan het opschorten van de proeven hebben we niets. Ze moeten er helemaal mee stoppen’, zei woordvoerder Robert Molenaar. Komende maandag, tijdens de opening van het academisch jaar, gaan 150 dierenliefhebbers naar het proefdiercentrum in Maastricht toe om de honden op te eisen, zegt Molenaar. Veel mensen zouden zich al bij de ADC gemeld hebben om de labradors op te vangen.

Dierendag
Op 4 oktober, dierendag, staat een stille optocht gepland door Maastricht, waarbij een groot aantal labradors meeloopt. ‘Zo hoort het, ze horen gewoon tussen de mensen te lopen. Ze horen niet akelig alleen en opgesloten in een proefdiercentrum te zitten’, vindt Molenaar.

 ADC wordt naar eigen zeggen overspoeld door reacties van dierenvrienden. ‘We kunnen alle 39 labradors direct plaatsen in warme gezinnen. De mensen pikken de experimenten niet en willen stopzetting.’

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Bizar, Dieren, Dood door schuld, Macht-Misbruik, Misdaad, Misdrijf en getagged met . Maak dit favoriet permalink.

4 reacties op Maastrichtse Universiteit vermoord labradors met dodelijke proeven

  1. Wilma zegt:

    ECHT WALCHELIJK

  2. David zegt:

    Dit zijn geen mensen meer hoe hoger de geest hoe groter het beest en dat in Nederland in Limburg wat is de PVV stil.

  3. Admin zegt:

    Wij van DUTCHTV willen ook wel met een chapter langs komen om de honden op te halen en de dierenbeul/moordenaars door het raam te …………………………..

Bedankt voor het plaatsen van uw reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s