De geheimen van Vrouwe Justitia


Bewijs van sabotage en leugens van hoofdofficier L.A.J.M. de Wit in Art. 12 procedure. Nu nog journalisten, kamerleden, advocaten, rechters zoeken die fraude niet pikken! Want het College van Procureurs-generaal manipuleert, verduistert en verkracht bewijsbaar het recht met valselijk opgemaakte besluiten om de overheid af te schermen tegen schadeplicht wegens 68-voudige meineed die werd gepleegd door vakbondsbestuurders van FNV en CNV. Deze zaak loopt al 27 jaar. Geen truc is te dol om de rechthebbende burger het bos in te sturen, wanneer het om schadevergoeding, prestige en politieke macht gaat.

  Lees over het conflict met het College van Procureurs-generaal

  En bekijk de video met een klik op de foto van Karel de Werd, en verbaas u over de

onweersproken belediging

  van PG Jhr. mr. J.L. de Wijkerslooth de Weerdesteyn

  Levensverhaal van K. de Werd aan de Nationale Ombudsman in z’n strijd tegen ’t OM

Door Karel de Werd

© Alle rechten voorbehouden, zonder
de uitdrukkelijke toestemming van de
auteur mag niets worden overgenomen

WIE BEWAAKT DE BEWAKERS?

 • Een kinderrechter haalt minderjarige jongens uit een inrichting ter bevrediging van zijn primitieve lustgevoelens.
 • De Procureur Generaal bij de Hoge Raad beschuldigt de schrijfster Yvonne Keuls er van hem een trap in de rug te hebben gegeven, omdat zij in haar boek getiteld “De tedere crimineel” zijn zedenmisdrijven heeft gepubliceerd.
 • Een man ligt eveneens ter bevrediging van zijn primitieve lustgevoelens met zijn broek op de knieën in de achtertuin een meisje te begluren. Bij zijn arrestatie blijkt het een Officier van Justitie te zijn.
 • In de zittingzaal wordt meineed gepleegd. De dader blijkt een Officier van Justitie te zijn.
 • Het College van Procureur-generaal komt in opstand tegen de Minister van Justitie omdat zij een van hen ter verantwoording roept inzake belangenverstrengeling.
 • Een Officier van Justitie beschuldigt het Gerechtshof meineed te hebben uitgelokt.
 • Rechters en Raadsheren bij de Rechtbank, het Hof en Hoge Raad, verduisteren op grote schaal wettig en overtuigend bewijs, laten veelvuldig meineed plegen en spreken opzettelijk gerechtelijke dwalingen uit.
 • Burgers worden collectief opgepakt, zonder da zij kunnen worden aangemerkt als zijnde verdachten in de zin van Art. 27 Strafvordering.
 • Een advocaat wordt gechanteerd om de juridische belangen van zijn cliënt te laten vallen om zijn eigen carrière en dat van zijn kantoor niet te schade, dit ondank de verplichte procesvertegenwoordiging. De chanteurs blijken de Deken van de Orde van Advocaten en de President van de Rechtbank te zijn.
 • De Minister van Justitie zegt onder ede: “Het gaat mij niet om de waarheid, het gaat mij er slechts om wat ik mij daarvan kan herinneren”.

Hoe ziek is men bij Justitie? U leest het ongecensureerd in dit boek.

verder lezen en bron

 

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Afpersen, Algemeen, Doofpot, Fraude, Justitie en getagged met . Maak dit favoriet permalink.

Bedankt voor het plaatsen van uw reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s