Terminaal zieke boswachter neemt afscheid van ‘zijn bos’


bron: Fox6now.com © Facebook.

De terminaal zieke Ed had nog slechts één wens: afscheid nemen van zijn bos. Enkele brandweermannen kwamen in actie zodat de ‘ranger’ een laatste keer één kon zijn met de natuur.

Door zijn ziekte had Ed al enkele jaren geen voet buiten de deur kunnen zetten. De man was aan zijn bed gekluisterd in het Evergreen Hospice in het Amerikaanse Kirkland. Zijn laatste wens was iets wat andere mensen zo vanzelfsprekend vinden: gewoon de buitenlucht kunnen opsnuiven.

Ed was zijn hele leven boswachter geweest. Hij leefde voor de natuur. Toen een kapelaan de wens van de terminaal zieke patiënt vernam, trommelde hij de brandweer op om Ed te transporteren naar het Meadowdale Beach Park in Edmonds.

De reddingswerkers namen de man mee in zijn ziekenhuisbed langs de verschillende bospaden zodat Ed ten volle de boslucht en de natuurgeluiden in zich op kon nemen. Op de ontroerende foto die tijdens de wandeling werd gemaakt, zien we hoe een brandweerman liefdevol het gezicht van de boswachter aanraakt.

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Drama, Film opname, Fotos, HERO, Love, News, Nieuws, Tragedie en getagged met . Maak dit favoriet permalink.

Bedankt voor het plaatsen van uw reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s