Britse politie vindt afgedekte kuil tijdens zoektocht Maddie McCann


ScreenShot1003

riolering vakantieoord mogelijk nader geïnspecteerd© reuters.

De Britse onderzoekers die in Portugal zoeken naar sporen rond de verdwijning van Maddie McCann, hebben op ongeveer 300 meter van het vakantieresort waar het meisje in 2007 verbleef een kuil in de grond gevonden. De kuil was afgedekt met een stalen platen, houten latten en grond. Dat melden Britse media.

© reuters.
© reuters.
© epa.
© reuters.
© epa.

onderzoekers hebben bij de vindplaats in Praia da Luz witte tenten opgezet, wat mogelijk kan duiden op de relevantie van de vondst. De kuil wordt in elk geval nader onderzocht

Camera’s in riolering
De afgelopen dagen onderzochten de Britten een groot stuk land in de nabijheid van de Ocean Club, het resort waar Maddie en haar ouders in 2007 hun vakantie doorbrachten.

Met behulp van een grondradar en de Britse speurhonden Tito en Muzzy werd het stuk land waarop Maddie mogelijk voor het laatst is gezien uitgespit.

De Daily Mail weet ook te melden dat het onderzoeksteam de riolering van de Ocean Club met camera’s wil onderzoeken.

Hoop op doorbraak
De intensivering van het speurwerk deed bij de ouders van Maddie gisteren de hoop flink toenemen. Zij gaven aan een ‘grote doorbraak’ te verwachten in de zoektocht naar hun in 2007 verdwenen dochter.

Scotland Yard leidt een team van 30 detectives en onderzoekers dat de Portugese politie helpt bij het zoeken. De Britten hebben toestemming gekregen om op verschillende plekken in de Portugese vakantieplaats onderzoek te doen.

Bron : Daily Mail, The Telegraph

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Bizar, Buitenland, Fotos, Frapant, Madeleine McCann, Misdaad, Misdrijf, News, Nieuws, Nieuws en politiek, Ontvoerd, Opsporing verzocht, Politiek, Vermist en getagged met , , . Maak dit favoriet permalink.

Bedankt voor het plaatsen van uw reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s