Nieuwe zoekactie naar Hanno van Mil blijkt vruchteloos


hanno

in de bossen van Austerlitz is gezocht naar Hanno. © ANP.

Vrienden en bekenden van de inmiddels zes weken vermiste Hanno van Mil hebben zaterdagmiddag opnieuw een grote zoekactie gehouden in de ruime omtrek van de piramide van Austerlitz.
Zo is gezocht aan de rand van Zeist bij de Lorenzlaan en het Laantje Zonder Eind. Dit omdat de dag na de vermissing een hardloper daar een man zag die zich vreemd gedroeg. De afstand tussen de vindplaats van de auto en de Lorenzlaan is 6 kilometer. ‘Dat is voor Hanno echt een peulenschil . Hij kan goed hardlopen en is bekend met het gebied’, aldus goede kennis Anke Wiegmans.

Er werd gezocht naar spullen zoals bankpasjes, misschien zijn bril of stukjes van zijn kleding. Helaas werd niets gevonden. Ook de zoektocht bij de veenplas in Leusden bleef vruchteloos.

Getuige
Inmiddels heeft zich bij de politie een getuige gemeld, die zegt te hebben gezien hoe op de ochtend van de vermissing een man met donkere kleding op de bewuste parkeerplaats bij de piramide instapte in een kleine zwarte auto bij een dame met een paardenstaart.

Bewakingsbeelden van bijvoorbeeld tankstations in de omgeving, zouden waardevol kunnen zijn om te zien of de automobiliste met de paardenstaart is vastgelegd. Het zou kunnen leiden naar een kenteken en wellicht tot een antwoord op de vraag wie er bij haar instapte. De politie is echter niet gerechtigd beelden op te vragen.

‘Daar krijgen we geen toestemming voor van de officier van justitie, omdat er geen gerechtelijk onderzoek is gestart. Er zijn nog immer geen aanwijzingen tot een misdrijf,’ aldus politiewoordvoerder Thomas Aling.

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in News, Nieuws, Opsporing verzocht, Vermist en getagged met , , . Maak dit favoriet permalink.

Bedankt voor het plaatsen van uw reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s