Topoverleg over motorclubs : De regering duld geen concurrentie! Met hun m.c.W.C.


ico wC

(Van onze motorgangs expert verslaggever)
Minister Opstelten (rechts) heeft politie, justitie en burgemeesters uitgenodigd voor topoverleg over motorclubs
Aanleiding is dat zij geen concurrentie meer langer zullen dulden met hun motorclub W.C. witteboorden criminelen. Het monopolie op geweld zinloos of niet burgertjes doodschieten die totaal onschuldig waren. Afpersing via belasting e. met hun Tuigdorpen containerwijken wel hun zijn het Grootste tuig wat rond loopt ze horen in DEN HAAG voor de tribunaal gebracht te worden. Mensen levenslang opsluiten Hagemann , en vele anderen . W ij zijn het zat.
7012_1Een A.I.V.D.wat lig te meuren een Generaal die praat over de raad van 10. De afgelopen  jaren zijn en 17 M.C.’s  bij gekomen van uit de gehele wereld incluis een paar zeer leuke bevolkingens lagen van Iers tot chinees.+?- 176.000  MOTORS CLUBS die nu nog bewust geen Colours dragen 12.000 agentje’s Pas maar op dat ze………..niet?

Minister Opstelten heeft politie, justitie en burgemeesters uit Limburg uitgenodigd voor topoverleg over de aanpak van motorclubs. Aanleiding is de onrust in Limburg tussen verschillende motorclubs, waarbij geweld niet wordt geschuwd. Zou die eikel echt zo stom wezen wat die graaiende sexorgie beluste vvd”ers en die Alcohol Pvda om maar te zwijgen van de meeste ministerpresidenten van het CDA

 

Het overleg vindt morgenochtend plaats. Volgens een woordvoerder van de minister gaat er gekeken worden of het huidige offensief tegen  motorrijders voldoende is.

Verboden ken beter Rutte/ Samson verbieden.

camera politiekBurgemeester Hessels van Echt-Susteren riep Den Haag vanmorgen op om nu eindelijk maatregelen te nemen waardoor deze motorclubs verboden kunnen worden. De Imbeciel

Volgens de woordvoerder van de minister is dat juridisch erg ingewikkeld. “Je hebt te maken met grondrechten, zoals het recht op vereniging. Een club simpelweg verbieden kan niet.” Dat dachten wij ook !!!

De huidige aanpak van justitie is gericht op het aanpakken van individuele bikers. “Maar als een burgemeester zegt dat er de laatste tijd wel erg veel incidenten zijn, moeten we kijken of die aanpak nog wel voldoet”, zegt de woordvoerder van Opstelten. Hierbij vergeet hij gemakshalve alle pedo’s etc. uit de hoogste kringen en Banken Incasso oplichter en ga maar zo door.

Urgentie

Het CDA in de Tweede Kamer vindt dat minister Opstelten te weinig urgentie aan de zaak geeft. De partij wil nog voor de zomer een hoorzitting houden waar Kamerleden vragen kunnen stellen aan betrokkenen en deskundigen Wij willen urgentie wat Demmink betreft ze stink pooiers chlidmolesters.

Regeringspartij VVD wil van minister Opstelten weten waarom het in Nederland niet lukt om motorclubs te verbieden, terwijl dat in Duitsland wel gebeurt. Kamerlid Dijkhof zegt dat burgemeesters al veel middelen hebben om overlast door motorclubs tegen te gaan.

ZE VERGETEN GEMAKSHALVE DAT WE IN EUROPA ZIJN EN NIET NAZI-DUITSLAND STELLETJE MAFKEZEN.

Verder gaat onze dank ook uit naar Ferry

 

 

 

 

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in A.I.V.D., Censuur, China, Justitie, M.C., Macht-Misbruik, Media manipulatie, News, Nieuws, Nieuws en politiek, O.M., opmerklijk nieuws, Oud-SS'ers spreken, Politie, Politiek, Trial by Media, War en getagged met , , , . Maak dit favoriet permalink.

Bedankt voor het plaatsen van uw reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s