Rechter dreigt Marianne Vaatstra-publicist Wim Dankbaar met celstraf


marianMarianne Vaatstra © anp.

Publicist en activist Wim Dankbaar hangt een celstraf van 4 weken boven zijn hoofd als hij niet stopt met het belasteren van betrokkenen rond de moord op Marianne Vaatstra.

Dat heeft de rechtbank in Groningen maandag besloten. De publicist uit Overveen is voor smaad en belediging veroordeeld tot een voorwaardelijke celstraf van 4 weken. Dankbaar had op internet twee mannen in verband gebracht met de moord op de tiener. Zo vergeleek hij het gedrag van de vader van de vroegere vriend van Marianne met dat van collaborerende nazi’s.

De rechtbank legt naar eigen zeggen nadrukkelijk een voorwaardelijke celstraf om Dankbaar te laten stoppen. Hij moet ook alle teksten over het duo van het internet verwijderen en mag 2 jaar lang geen contact met hen zoeken. Ook moet hij ruim 1500 euro schadevergoeding betalen aan de twee slachtoffers. Dankbaar houdt zich al jaren intensief bezig met de lustmoord op Marianne Vaatstra. Hij meent dat niet de onlangs veroordeelde Jasper Steringa Marianne Vaatstra heeft vermoord, maar een asielzoeker die door justitie wordt beschermd.

Bron ANP/Medianetwerk

Dit bericht werd geplaatst in Blunder, Dagboek, Doofpot, Fatale Blunder, Frapant, Marianne Vaastra, media manie, Media manipulatie, Nieuws, Normen en Waarden en getagged met , . Maak dit favoriet permalink.

Een reactie op Rechter dreigt Marianne Vaatstra-publicist Wim Dankbaar met celstraf

  1. Pingback: Vakantiestraf | Swap I. Chou

Bedankt voor het plaatsen van uw reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s