De mooiste bloemen worden als eerste geplukt…..Beer is niet meer


Op 15 januari verdween Beer Half Rotterdam zocht mee naar Beer, die hulp ontroerde de eigenaren. Via social media Twitter en Face book kwamen ze zelfs van uit het hele land helaas werd Beer vanochtend dood gevonden.

proxyDe mooiste bloemen worden als eerst geplukt…  Vanochtend hebben we het nieuws ontvangen dat onze Beer is overleden….  Hij is gevonden bij station Noord en naar het asiel gebracht. Beer is niet lang geleden overleden, niet langer dan een week in ieder geval…  Toen we hem zagen liggen herkenden wij hem direct. Zijn mooie buikje, zijn pootjes en oortjes…  Hij zag er zo goed uit! Alleen een wond op het hoofd, dus hij heeft niet geleden.  We hebben afscheid van hem kunnen nemen. Onze vriend hebben we naar een hele mooie plek kunnen brengen waar hij gecremeerd is. We hebben hem geaaid, bedankt voor alles en hem verteld dat wij trots op hem zijn en hij altijd bij ons zal blijven.  Hij lag er zo vredig. We hebben hem zijn kleedje en favoriete speeltjes meegegeven. Het afscheid is verschrikkelijk, maar we zijn zo dankbaar voor alles wat hij heeft gegeven.   Na de crematie hebben we hem mee naar huis genomen en nu is hij thuis, thuis bij ons.

BgDALsZCMAAHmcbHopelijk begrijpt iedereen dat we nu even rust gaan nemen en hopelijk begrijpt ook iedereen dat we jullie niet allemaal persoonlijk kunnen bedanken, maar mensen onze dank is zo groot!

Zeker ook voor de man die Beer gevonden heeft. Normaal gesproken begraven ze de dieren naast het spoor, maar doordat hij het artikel in het AD gelezen heeft, herkende hij Beer. Hierdoor hebben wij hem nu thuis. We vergeten echt niet al het moois dat Beer teweeg heeft gebracht en de inzet en steun van jullie allemaal.

Dat zullen we nooit vergeten, net als onze Beer.  We willen jullie vragen als jullie flyers tegenkomen deze te verwijderen.  Beer is thuis, of zoals mijn nichtje zou zeggen een sterretje in de hemel. De mooiste ster.

Wij wensen jullie heel veel sterkte toe

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen, Dieren, Drama, Nieuws, Vermist en getagged met , , . Maak dit favoriet permalink.

2 reacties op De mooiste bloemen worden als eerste geplukt…..Beer is niet meer

  1. Wilma zegt:

    Ach wat zielig maar er is een eind gekomen aan de onzekerheid. Mooie headline.

Bedankt voor het plaatsen van uw reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s