Villaresort beeft voor oud-burgemeester Verver


           

ZEEWOLDE -De spoorloos verdwenen Schiedamse oud-burgemeester Wilma Verver-Aartsen (VVD) zit ondergedoken op het exclusieve golf- en villaresort Harderwold in Zeewolde. Daar drijft Verver de andere gasten tot wanhoop door het agressieve gedrag van haar rottweiler
In de meest luxueuze van alle 85 vakantievilla’s op park Harderwold in Zeewolde verblijft, onder een valse naam, de Schiedamse oud-burgemeester Verver met haar gezin. Andere parkbewoners zijn er niet gelukkig mee. “”Ze lappen alle regels aan hun laars.”” 
Wij zijn Verver en haar gezin liever kwijt dan rijk”, zegt een woordvoerder van het park. „Met die hond jaagt zij iedereen de stuipen op het lijf. Verschillende bewoners hebben puur uit angst de huur opgezegd. Haar tweede hond is niet veel beter. Die poept alles onder.”

Pogingen van de parkbeheerder om de overlast met Verver te bespreken zijn op niets uitgelopen. „Deze mensen willen zich niet aanpassen. Dat zie je ook aan de manier waarop ze hun dure auto’s parkeren. Ze lappen alle regels aan hun laars.”

Spoorloos

Wilma en Gerard Verver en hun dochter Maud verdwenen twee maanden geleden spoorloos uit Schiedam. Schulden waren naar algemeen wordt aangenomen de reden dat zij hun kapitale huis van anderhalf miljoen euro ontruimden en met onbekende bestemming vertrokken.

Aannemersbedrijf v.d. Tempel dat deze villa verbouwde, heeft nog 275.000 euro tegoed en heeft, samen met de bank, beslag gelegd op het wachtgeld van de oud-burgemeester, die in 2011 opstapte na een vernietigend onderzoek naar haar bestuurlijke integriteit. Daarbij werd vastgesteld dat zij zich had schuldig gemaakt aan machtsmisbruik en vriendjespolitiek. Zo liet zij taxiritten van B en W uitvoeren door het vervoerbedrijf van haar zoon.

In Schiedam wordt sinds het gezin eind vorig jaar met de noorderzon vertrok druk gespeculeerd over de nieuwe verblijfplaats. Harderwijk, waar Gerard Verver een praktijk heeft voor fysiotherapie en Wilma Verver haar carrière begon als wethouder, werd door velen de waarschijnlijkste bestemming geacht.

Dat de Ververs inderdaad voor deze regio hebben gekozen en een luxe, door Jan des Bouvrie ontworpen villa op Harderwold bewonen, kwam aan het licht na een bijtincident met Ververs rottweiler. Het slachtoffer herkende de oud-burgemeester van een televisie-uitzending. Op het park was Ververs identiteit toen nog niet bekend, omdat het gezin zich onder een andere naam heeft laten inschrijven.

Het schitterend gelegen park wordt omgeven door water, bos en een golfbaan met 18 holes. De villa die het gezin Verver huurt wordt gerekend tot de grootste van het park. De Ververs hebben het huis voor een jaar gehuurd en de huur, 2000 euro per maand, vooruit betaald.

bron Hans Kuitert/telegraaf ANP

OUD WOORDVOERDER EX/POLITIEPERSVOORLICHTER Klaas (Vaak) Wiltink die jarenlang vol hield dat de burgemeester integer was en alles ontkende was voor onze redactie ineens onberijkbaar,

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Corruptie, Diefstal, Doofpot, Film, Film opname, Fotos, Frapant, geld, Macht-Misbruik, Misdaad, Misdrijf, Moraal en Fatsoensnormen, News, Nieuws, Nieuws en politiek, Normen en Waarden en getagged met , , , . Maak dit favoriet permalink.

Bedankt voor het plaatsen van uw reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s