Patrick S.: de zoektocht door het verrotte leven van een zelfverklaard ‘roofdier’


patrickPatrick S. is trots op zijn misdaden.

.Patrick S. (37) was al een koelbloedige moordenaar met (twee0 doden op zijn geweten. Justitie maakte deze week bekend dat onderzocht wordt of S. een derde moord pleegde, waar eerder een ander voor is veroordeeld. Het zou hem tot seriemoordenaar maken.

Vandaag in het AD een reconstructie: De zoektocht door het verrotte leven van een zelfverklaard ‘roofdier’.

Tijdens inktzwarte jeugd veranderde hij in ‘roofdier’

 

Patrick S. vermoordde Farida Zargar (boven) en Nanda Kerklaan (midden). Momenteel wordt onderzocht of hij ook Joke Lorsé om het leven bracht. © Privéfoto’s.

Hij is er eentje die ‘geen nacht wakker ligt’ van een moord. Iemand die na een inktzwarte jeugd een totaal mislukt leven leidt, weten familie en bekenden. Geweld wordt zijn ‘way of life’. Moorden zijn talent.
Zoals op 28 januari 2010. Die dag ontsnapt Elvira, die over de Malledijk in het Zuid-Hollandse Spijkenisse naar haar werk fietst, aan twee mannen die langs het verlaten weggetje lopen. Een van hen probeert haar te pakken. Ze voelt hoe z’n hand haar capuchon schampt. Ze spurt weg, doodsbang. Wat ze dan nog niet kan weten, is dat ze bijna een prooi was van ene Patrick Henricus Lambertus Jozef S.
Diezelfde ochtend is Nanda Kerklaan aan diezelfde dijk minder fortuinlijk. S. slaat de verstandelijk beperkte Nanda hier de schedel in. Het duurt echter nog 2 jaar voordat dit aan het licht zal komen. Als S. in 2012 uiteindelijk wordt gepakt voor een serie straatroven, ontdekken rechercheurs dat hij naast Nanda ook de sinds 2010 vermiste Farida Zargar (21) doodde. Eveneens een willekeurig slachtoffer van deze dan nog onbekende moordenaar.
Hij steekt haar neer, wurgt haar, verkracht haar levenloze lichaam en begraaft haar. Maar niet voordat hij haar voet afzaagt en die mee naar huis neemt. Bij het proces dat volgt bij de Rotterdamse rechtbank in juni 2013, blijkt hoe krankzinnig S. is. Hij noemt zichzelf een ‘monster’. Zijn wapen, de stalen pijp met moeren erin, is zijn ‘magic stick’. ,,Ik ben volgens mij koudbloedig, ik slaap er geen minuut minder om. Ik ben niet menselijk,” zegt hij zelf.
S. krijgt levenslang. Maar wie denkt dat hij in de gevangenis gedoemd is tot vergetelheid, zit mis. Deze week maakte justitie bekend dat wordt onderzocht of hij achter de moord op Joke Lorsé zit; 2009 in buurgemeente Bernisse. Haar ex-man Ernst L. is daar voor veroordeeld, maar justitie kijkt nu ook naar S. Want vlakbij de plaats delict is een zelfgegraven boskelder van hem gevonden. Als blijkt dat S. ook achter dit misdrijf zit, maakt hem dat een drievoudig- en dus een seriemoordenaar. UIT BETROUWBARE BROM weten wij dat Patricks lijstje veel groter is dan dat justitie vermoed en hij dus echt een seriemoordenaar is.
Lees het hele verhaal vandaag in het AD.

Zodra wij de tijd hebben zullen wij hier nog uitvoerig op terug komen ook de vermisten die er nog zijn en hoe de politie hopeloos de fout in ging.

Dit bericht werd geplaatst in Fatale Blunder, Moord, News, Patrick S, Politie, Rechterlijke dwalingen in Nederland, Serie Moordenaars, Verhalen, verkrachting, Voorspellingen, WEERZINWEKKEND en getagged met . Maak dit favoriet permalink.

2 reacties op Patrick S.: de zoektocht door het verrotte leven van een zelfverklaard ‘roofdier’

  1. Alpha zegt:

    Michael die dorpsidioten weten toch niet beter en de A.G werd gemanipuleerd vandaar ex[res vormfouten er in. De advocaat speelt ook onder een hoedje .(THTC)

  2. Petra Urban zegt:

    Tekening ©Petra Urban

Bedankt voor het plaatsen van uw reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s