‘Britse politie weet nu wie Madeleine McCann ontvoerde’


ScreenShot825

De Britse politie zegt te weten wie de vierjarige Maddie McCann zeven jaar geleden in Portugal heeft ontvoerd. Drie mannen uit een dievenbende zijn nu de hoofdverdachten in een van de bekendste ontvoeringszaken ter wereld. De Britse agenten zijn echter woedend omdat ze de dieven niet kunnen arresteren.

De mannen zijn geïdentificeerd na een zoektocht van zeven jaar naar de ontvoerders van het meisje toen ze met haar ouders op vakantie was in Portugal. De rechercheurs zijn de mannen op het spoor gekomen dankzij een analyse van gsm-gegevens.

m mDievenbende Het zou gaan om drie leden van een dievenbende die het op toeristen in het vakantieoord van het stadje Praia da Luz hadden voorzien rond de periode dat Madeleine verdween. De politie ontdekte heel wat telefoontjes tussen de verdachten in de uren nadat Madeleine verdween uit het appartement dat haar ouders Kate en Gerrry McCann huurden.

De Britse politie is naar verluidt, gefrustreerd door de incompetentie van de Portugese agenten en door de vertragingen in het onderzoek. Volgens de politie hebben de dieven in het appartement ingebroken en hebben ze het meisje wakker gemaakt. Vervolgens zouden ze in paniek zijn geraakt en namen ze Maddie mee op hun vlucht.

Geen arrestaties Dit weerlegt de eerdere hypothese dat het meisje ontvoerd werd door pedofielen of kidnappers. De ouders zaten op het moment dat Maddie verdween in een restaurant in de buurt. Bij thuiskomst ontdekten ze dat hun dochter verdwenen was.

De Britse autoriteiten kunnen geen arrestaties in een vreemd land verrichten en geen van de verdachten zijn Brits. Ze moeten nu wachten op de diplomatieke onderhandelingen tussen de Britse en Portugese regeringen voor toestemming om in Portugal te mogen handelen.


bron: Mirror.co.uk; News.com.au

 

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Afpersen, gijzeling, Madeleine McCann, Misdaad, Misdrijf, News, Nieuws, Nieuws en politiek, Ontvoerd, opmerklijk nieuws, Opsporing verzocht en getagged met , . Maak dit favoriet permalink.

Bedankt voor het plaatsen van uw reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s