Liquidatie GGZ-directeur Rob Zweekhorst is grote schok voor omgeving


update De man die gisteravond in Berkel en Rodenrijs werd doodgeschoten, is Rob Zweekhorst, directeur bij GGZ InGeest. Zweekhorst woonde in Berkel en Rodenrijs. Zijn nabestaanden, collega’s en buren zijn geschokt en reageren vol ongeloof en verbazing op de moord.

© anp.

Hij had niets te maken met het criminele circuit

Familielid

De 44-jarige man werd tijdens het uitlaten van zijn hondje van dichtbij neergeschoten door iemand met een capuchon op. De dader is spoorloos.
Koelen bloede In de chique Vinex-wijk Meerpolder, in Berkel en Rodenrijs, kunnen ze het nauwelijks bevatten. Dat een van hun buren zomaar, tijdens het uitlaten van zijn hondjes, in koelen bloede is vermoord.
De 44-jarige Rob Zweekhorst liep gisteravond over de Dokkummerstraat, niet ver van zijn woning, toen hij door een nog onbekend persoon werd doodgeschoten. ‘Ik ben helemaal van slag,’ zegt bewoonster Karin Rouwen. ‘Dit is juist een rustige, kinderrijke buurt. Onvoorstelbaar.’
Raadsel Zweekhorst was directeur personeelszaken voor de geestelijke gezondheidszorginstelling InGeest, dat in Amsterdam en omstreken actief is. Nabestaanden staan voor een raadsel. Volgens een familielid had Zweekhorst niets te maken met het criminele circuit.
GGZ inGeest in Amsterdam heeft geschokt gereageerd op de gewelddadige dood van haar directeur personeelszaken. Dat liet een woordvoerster vanmorgen weten.
Eén dader Het incident deed zich gisteren rond zeven uur ’s avonds voor in de Dokkummerstraat. Reanimatiepogingen door hulpverleners waren tevergeefs.
Getuigen hebben verklaard dat het slachtoffer, een vader van twee kinderen volgens omwonenden, door één dader is neergeschoten.

Bron: ad/anp

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in liquidatie, News, Nieuws en getagged met , . Maak dit favoriet permalink.

Bedankt voor het plaatsen van uw reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s