Peter Aerts Remy Bonjasky Errol Zimmerman verloren allemaal hun K1 afscheidwedstijd in Japan


peterGlory 13 uitslagen – kickboksen. In Japan heeft Peter Aerts gisterenavond zijn afscheidsgevecht verloren van Rico Verhoeven. Nieky Holzken wist het Welterweight World Championship Tournament te winnen.

Peter Aerts verliest op split decision

Voormalig K-1 grootheid Peter Aerts verloor zijn laatste gevecht maar net van Rico Verhoeven. Na drie rondes kickboksen moest de jury uitkomst brengen. Het werd een split decision in het voordeel van Rico Verhoeven.

Peter Aerts had tijdens Glory 13 het gehele Japanse publiek, dat het uitschreeuwde bij iedere trap, achter zich. In de eerste ronde ging Aerts echter tweemaal onderuit na een lage trap van Rico Verhoeven. De eerste ronde verliep snel en de twee klemden elkaar geregeld vast.

In ronde twee ging Peter Aerts met woeste combinaties van start. Een directe rechtse van Aerts raakte Verhoeven behoorlijk gevolgd door een hoge trap. Een lage trap van Verhoeven deed Aerts wederom naar de grond gaan en even later gebeurde dat weer.

Japans publiek schreeuwt het uit

In de laatste ronde van het Glory 13 gevecht stond het Japanse publiek op de banken en schreeuwden zij het uit. Peter Aerts, ongekend populair in Japan, bleef Rico Verhoeven vastpakken om klappen te voorkomen. Aerts kreeg hiervoor een waarschuwing van de scheidsrechter. In ronde drie wist Rico Verhoeven mooie combinaties uit te delen.

Voor Peter Aerts eindigt zijn kickbokscarrière met een verliespartij als de jury met twee tegen één de winst aan Rico Verhoeven toekent.

Nieky Holzken wereldkampioen weltergewicht

Nieky Holzken heeft de wereldtitel Welterweight gewonnen. In het viermans toernooi Welterweight World Championship Tournament versloeg Holzken in zijn eerste partij Karapet Karapetyan en in zijn tweede won hij met KO van Valtellini.

De nummer 1 op de wereldranglijst pakte de wereldtitel nadat hij in 2011 en 2012 al wereldkampioen WFCA werd.

remyRemy Bonjasky verliest van Silva

Remy Bonjasky kon zijn afscheidswedstrijd voor het Japanse publiek eveneens niet met een overwinning afsluiten. Bonjasky verloor in Glory 13: Peter Aerts verliest van Rico Verhoeven in Japan

december 21, 2013  door Maddie Vliet

 

Tokio tijdens het Glory 13 evenement van Anderson ‘Braddock’ Silva.

Glory 13 uitslagen

super fights  Sergei Kharitonov verslaat Jerome LeBanner op unaniem besluit  Hesdy Gerges verslaat Ewerton Teixeira op unaniem besluit  Anderson Silva verslaat Remy Bonjasky op unaniem besluit  Aleksandr Stetcurenko verslaat Karim Ghajji op unaniem besluit  Artur Kyshenko verslaat Masayuki Kenmun op unaniem besluit  Mosab Amrani verslaat Yuta Kubo op unaniem besluit

main card en welterweight toernooi  Nieky Holzken verslaat Karapet Karapetyan op unaniem besluit  Joseph Valtellini verslaat Raymond Daniels met KO  Makoto Uehara verslaat s Dustin Jacoby op split decision  Daniel zimmermanGhita verslaat Errol Zimmerman met KO  Nieky Holzken verslaat Joseph Valtellini met KO

bron : Maddie Vliet/bet.nl

http://www.bet.nl

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in K1 wedstrijden, News, Sport, Vechtsporten en getagged met . Maak dit favoriet permalink.

Bedankt voor het plaatsen van uw reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s