Wildwest achtervolgingen door de politie


ScreenShot735

Deel A4 dicht na achtervolging 
Een deel van de A4 tussen Leidschendam en Zoeterwoude is zondagavond afgesloten nadat een politieachtervolging daar eindigde. Wat er precies aan de hand is, is niet duidelijk.
 
Er zou een grote politiemacht op de been zijn met honden.

Overvallers gepakt na lange achtervolging 

Na een lange achtervolging zijn zondagavond twee overvallers opgepakt in het Drentse Zuidwolde. Ze hadden omstreeks 19.30 uur een horecazaak overvallen in Ens, een dorp in het zuidoosten van de gemeente Noordoostpolder. Dat meldde de politie.  

De twee gemaskerde overvallers hadden onder bedreiging van een wapen geld uit de kassa meegenomen en waren er met een auto vandoor gegaan. Een half uur later zagen surveillerende agenten de auto rijden in de richting van Nagele, eveneens in de Noordoostpolder. Daarna begon een achtervolging, waaraan meerdere politievoertuigen uit drie politiedistricten meededen.

Via Emmeloord ging het richting Heerenveen en daarna over de A28 richting Zuidwolde, waar de verdachten werden klemgereden. Een van hen raakte daarbij lichtgewond.

Bron ANP

 

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Diefstal, Geweld, Misdrijf, Nieuws, Politie en getagged met , , . Maak dit favoriet permalink.

Bedankt voor het plaatsen van uw reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s