Verzet groeit man gooit rookbom naar binnen bij ministerie van Binnenlandse Zaken


rookbom

Een man heeft vrijdagmiddag een rookbom naar binnen gegooid bij het pand aan de Haagse Turfmarkt waarin de ministeries van Binnenlandse Zaken en Veiligheid en Justitie zitten. Dat gebeurde rond 14 uur, zo heeft de politie gemeld.

De bom kwam tot ontbranding in de centrale toegangshal maar richtte geen schade aan. Ook raakte niemand gewond. De man werd door de beveiliging overmeesterd en aan de politie overgedragen.

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Corruptie, Nieuws, Nieuws en politiek, Opsporing verzocht, Politiek en getagged met , . Maak dit favoriet permalink.

2 reacties op Verzet groeit man gooit rookbom naar binnen bij ministerie van Binnenlandse Zaken

  1. Jacqueline zegt:

    Dit is nog maar het begin … ik heb er ook zoooooo een zin in .. ben die gasten zooooo spuugzat .. ze hebben genoeg ellende aangericht met hun arrogante autoritaire strontkoppen .. klaar mee .. ouderen die wegrotten in hun stront, gezinnen die om zeep worden geholpen, ontslagen worden om vervolgens met je bijstand hetzelfde werk te gaan verrichten, ontnemen van rechten, chronisch zieken die uitgeschakeld worden etc etc OPROTTEN .. ENOUGH IS ENOUGH .. dit land stinkt maar niemand ruikt het of wil het ruiken .. IN 2014 ZAL HET LETTERLIJK MEUREN ..

  2. get smart zegt:

    Zwijndrecht – Op een bedrijfsterrein van de firma Dredging, gelegen op de Scheldedijk, werd bij baggerwerkzaamheden op een obus gestoten. Het projectiel bleek bij nader nazicht om een obus te gaan uit de Eerste Wereldoorlog. Gezien het ontstekingsmechanisme zwaar werd beschadigd tijdens de graafwerken, nam DOVO de beslissing het projectiel ter plaatse te laten ontploffen. Uit veiligheidsoverwegingen werd de openbare weg grenzend aan de betreffende firma door de lokale politie Zwijndrecht eventjes afgesloten. De explosie zelf verliep vlekkeloos. Op geen enkel moment was er enig risico voor de openbare veiligheid. Jaarlijks worden door DOVO zo’n 3000 interventies gedaan.

Bedankt voor het plaatsen van uw reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s