Jacky Hagemann.“Verrassing? Nee .. niet echt”


2judgeMenigeen heeft het bericht meegekregen dat de Advocaat Generaal E.J. Hofstee negatief geadviseerd heeft in het herzieningsverzoek van Louis.

Een opmerkelijke conclusie …

 • de ingebrachte getuigen worden op voorhand onbetrouwbaar geacht
 • Ge Oomen is overleden die kunnen wij dus niets meer vragen
 • AG dhr Aben zou een conclusie hebben geschreven die volgens de omschrijving en invulling van dhr.  Hofstee het herzieningsverzoek van Louis ongegrond zal achten

Zelf was ik niet echt verbaasd over de genomen conclusie .. het lag in de lijn van onze verwachting!

Wat mij wel verbaasd is dat dhr. Ge Oomen van tafel geveegd wordt omdat hem niets meer kan worden gevraagd. Waarbij opgemerkt dat  de AG het vreemd vond dat dhr. Oomen niet eerder met zijn verhaal was gekomen.

Wie kan kan zich de veroordelingen nog herinneren op basis van achterbank gesprekken met de DODE man Endstra?

kr_justiceMeneer Hofstee .. vroeg u zichzelf niet af waarom Renetta van der Meer thans Chanel Hofman pas in 2002 met haar verhaal kwam? Of Wil van Wijk 18 jaar naar dato? Zo ook die medegedetineerden die zoveel te vertellen hadden, 18 jaar na dato? En zo nog heel veel anderen die plotseling veel te vertellen hadden maar feitelijk geen bewijs vormden voor de moord op Corinne en haar twee kinderen.

Het ergste van alles vind ik de volledige uit het verband getrokken afweging inzake bewijsconstructie .. daar draait dhr. Hofstee de zienswijze van AG Aben geheel om en trekt het voor het gemak nog maar even uit zijn verband.

Welke bewijsconstructie meneer Hofstee, heeft u de kritiek van Ybo Buruma, op het arrest van de HR in cassatie inzake de bewijsconstructie gelezen.

Lees hier de noot van Ybo Buruma inzake bewijslast zaak Bolhaar

Of het rapport van P. van Koppen inzake de getuigen die als bewijslast werden opgevoerd

Lees hier het rapport

Op het verkrachten van de conclusie van AG Aben zou een gevangenisstraf op moeten staan!

Tenzij dhr. Hofstee het niet heeft begrepen, dan zou kunnen worden volstaan met een taakstraf en degradatie!

Ik leg het nogal oppervlakkig uit maar in het kort komt de afwijzing hoofdzakelijk neer op de wettelijke kaders voor het indienen van een novum. Waarbij een afweging gemaakt zou moeten worden tussen nieuwe getuigen vs bewijslast.

We geven niet op, laat dat even duidelijk zijn!

Hier de conclusie van dhr. Hofstee

Hier de conclusie van AG Aben

Wij houden ons hoofd koel .. jullie ook?

De HR zal zich 11 februari 2014 uitspreken .. u bent wederom van alle welkom!

door .

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Louis Hagemann, O.M., opmerklijk nieuws, Peter R de Vries, VRIENDJE'S POLITIEK en getagged met , . Maak dit favoriet permalink.

5 reacties op Jacky Hagemann.“Verrassing? Nee .. niet echt”

 1. Jacqueline zegt:

  Dutchtv .. zullen we dan maar gewoon de werkelijke moordenaar uit de doeken doen? Lijkt me ook wel een mooi begin van het einde. We kunnen hooguit een zaak aan ons broek krijgen .. maar dat zijn wij .. de rest zal zorgen dat de waarheid in kado verpakking wordt afgeleverd

 2. Jacqueline zegt:

  Nederland bestaat niet meer noch de grondwet, noch de rechten van de burgers .. het enige wat voor bepaalde figuren telt is dat zij niet blootgelegd worden inzake corruptie. Zij zijn het die op een nette manier aan de touwtjes trekken. Hoeveel wethouders, burgemeesters, politici, top ambtenaren etc zijn er de afgelopen jaren al voorbij gekomen inzake fraude, diefstal en corruptie. Nu de top van de top nog .. de meeste individuen zijn (bewust of onbewust) blind voor wangedrag van hun collega’s. Bedenk dat dit ons eerste herzieningsverzoek is, die kun je meerdere keren indienen waarbij je dus weer met nieuwe feiten moet komen. Die zijn er ook nog hoor .. niet alles is ingeleverd, juist omdat wij zo goed weten hoe er geopereerd wordt.

 3. Admin zegt:

  Goh wat rustig durft niemand te reageren gluren allemaal zgn voor Louis maar reageren ho maar

 4. just me zegt:

  ik twitter me de pleuris, het is overduidelijk welk spel hier gespeeld word en wie de spelregels maken. deelnemers, tegenstanders….. duidelijker kan je het niet hebben.

  mensen die wel eerlijk zijn worden niet gehoord. hoe eerlijker je bent, hoe meer je te vrezen hebt.

  welkom in holland

Bedankt voor het plaatsen van uw reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s