A.G Mr. Hofstee adviseert ‘Geen herziening in zake Hagemann levenslang’


devrierfu

Klik op de foto voor ware grote @DTV_NL

Waar de ANP de AG gemakshalve Hofstee op de stoelen van de hoge raad laat zetelen. net als Hofstee zelf ook doet. Raaskalt Hofstee de ene arrest, aan de andere schokkend is het om te lezen en te ervaren dat de criteria van het Novum alleen maar omhoog wordt geschroefd, Zodat Gerechtelijke dwalingen zo dadelijk tot een unicum worden gecreëerd, m.a.w. monddood maken en vooral de beerput dicht lassen.

Gekker moet het niet worden in deze bananenrepubliek. DAT DIT IMPLICEERD DAT HIER EEN MENSENLEVEN WORDT VERNIETIGD IS NIET RELEVANT. Zolang Teeven de Vries Flipper Mink Kok en de voormalige BVD maar gedekt worden is dit pas relevant, Het ontbreekt Hofstee net aan ballen om de zaak als staatsgeheim/gevaarlijk te verwerpen. Wel onze troeven ontbreken niet en wie het laatst lacht. lacht het best

We don’t get mad we go for even!

Adcocaat-generaal Hoge Raad E.J, Hofstee  roepnaam Ebe Geboren in 1955 te vondeling gevonden in het grote sprookjesbos.

Loopbaan 1979 – 1985        wetenschappelijk medewerker strafprocesrecht en penitentiair recht aan de Katholieke Universiteit Nijmegen 1985 – 1993        universitair (hoofd)docent vakgroep strafwetenschappen van de vrije Universiteit Amsterdam 1993 – 1998        rechter rechtbank Haarlem 1998 – 2008        vice- president  en coördinerend rechter-commissaris rechtbank Haarlem per 1-10-2009     advocaat-generaal Hoge Raad

Ook Leuk Hofstee in het virtuele vonnissen

 

Zaak wilders Geding in cassatie

Het beroep is ingesteld door de Advocaat-Generaal bij het Hof. Deze heeft bij schriftuur een middel van cassatie voorgesteld. De schriftuur is aan dit arrest gehecht en maakt daarvan deel uit. De Advocaat-Generaal Hofstee heeft geconcludeerd tot vernietiging van het bestreden arrest en tot terugwijzing van de zaak naar het Hof teneinde op het bestaande hoger beroep opnieuw te worden berecht en afgedaan. 2. Beoordeling van het middel 2.1. Het middel klaagt over de motivering van de door het Hof gegeven vrijspraak.

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in A.I.V.D., Advocaat, Bizar, Censuur, Corruptie, Dagboek, Doofpot, dwalingen, Film, Film opname, Fotos, Frapant, Fraude, gijzeling, Hoofd verantwoordelijke, Kroon getuigen, Louis Hagemann, Macht-Misbruik, Media manipulatie, Misdaad, Misdrijf, Nieuws en politiek, O.M., Onrecht, Peter R de Vries, Politie, Politiek, Rechterlijke dwalingen in Nederland, Rijksrecherche, Televisie, Trial by Media, Voorspellingen, VRIENDJE'S POLITIEK, WEERZINWEKKEND en getagged met . Maak dit favoriet permalink.

2 reacties op A.G Mr. Hofstee adviseert ‘Geen herziening in zake Hagemann levenslang’

 1. Padrick zegt:

  Louis Hagemann 19 november uitspraak?

  Posted on oktober 13, 2013 door Redactie

  WEENadat er eindelijk een redelijk goede gemotiveerde herzieningsverzoek werd ingediend. Die goede bewijsbaar materiaal opleverde, waar uit blijkt dat Louis nooit veroordeeld had mogen worden blijft het toch spannend.

  Het kiezen van kwantiteit boven kwaliteit schijnt voor menig mens moeilijk te wezen “Maar een kat in het nauw maakt rare sprongen” Nadat de Telegraaf met een onthullende stuk kwam over de kroongetuige destijds en Peter Air de Vries. kropen menig ongeloofwaardiger bloggers uit hun schulp eindelijk hadden zij een echt wapen, maar of dit deze zaak echt helpt kan je vraagtekens bij neer zetten. Menig blogger vind dan ook beter goed gestolen dan zelf geschreven belangrijk en ergens foto’s pikken waar copyrights opzitten nemen ze dan ook maar voor lief.

  Deze zaak ligt enorm gevoelig en comprimerend het zullen zeer sterke schoenen moeten zijn om in Louis voordeel te handelen en hem als nog een eerlijk rechtsgang te geven waar alleen maar een vrijspraak uit kan en mag voortvloeien. Maar andere belangen zijn zo intens groot dat je kunt afvragen of een fair-trial er ook echt inzit.

  Achter de schermen spelen grote krachten en machten mee die elkaar in een chantagewurggreep houden iets waar eiser totaal geen rekening mee houdt. Het wordt er op of er onder, een dubbeltje op zijn kant. In de wandelgangen is zijn lot eigenlijk al bezegeld met Teeven als staatssecretaris van justitie een onwelwillende O.M. EN DE WOLF IN SCHAAPSKLEDIJ kijkcijferkanon Peter is het kwaad kersen eten. Er zal meer bewijs boven water moeten komen om de publieke menigte te schockeren van deze wanstaltige rechtsorde die Kafka heet.
  Deze heb ik van Kamervragen afgehaald

 2. DTV NL zegt:

  Knippen en plakken kan je ook al niet 🙂

Bedankt voor het plaatsen van uw reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s