heropening zaak Bolhaar 10 jan 2002


huurmoord-545x3061Peter R de Vries kreeg geen gehoor bij justitie, zo blijkt ook uit zijn uitzendingen. Peter stuitte op enorme onwil van de zijde van het Openbaar Ministerie. Stampvoetend liet hij OvJ de Wit weten zijn ongenoegen neer te leggen bij iemand anders.

Zou dat Fred Teeven zijn geweest?

Uit de stukken blijkt dat de recherche achter de heksenjacht van Peter R de Vries de superspeurneus stond.

Op 10 januari 2002 werd namelijk een GVO (gerechtelijk vooronderzoek) verzoek ingediend. Dit in het kader van “verzoek heropening zaak Bolhaar”

Lees hier het verzoek en merk op dat er gebruik gemaakt wordt van 3 potentiële daders waarbij Louis als eerste in de rij staat .. ik vraag mezelf werkelijk af op basis van welke informatie, feiten en gegevens men de zaak wilde heropenen.

Als superspeurneus Peter R de Vries zijn werk had gedaan, dan zou hij onder andere geweten hebben dat Jo Baron reeds was overleden. De namen van Jo en Haim zijn in het rijtje van Louis geplaatst om zogenaamd een zaak te creëren. De ogen waren vooral gericht op Louis vanwege het feit dat Louis in 1984 in alle beperkingen heeft gezeten voor de zaak Bolhaar. Dat wist Peter R  zo ook dat  Louis tijdens zijn heksenjacht wederom gedetineerd was (zie verklaring).

Peter R de Vries komt vervolgens met getuige Renetta van der Meer aanzetten. De vrouw voor wie Louis reeds in detentie zat, veroordeeld voor verkrachting en mishandeling van supergetuige Renetta van der Meer. Louis werd hiervoor in 1998 veroordeeld tot 6 jaar gevangenisstraf.

Op 23 januari 2002 viel Peter R de Vries met de deur in huis bij Renetta .. op 28 januari 2002 schrijft Renetta een soort van verklaring (ingefluisterd door ???) .. Op 8 februari 2002 wordt Renetta gehoord door de recherche zie verklaring Een verklaring die op 8 februari 2002 wordt opgemaakt maar ondertekend wordt met de datum 11 januari 2002.

Een logische datum daar op 10 januari 2002 een GVO verzoek wordt ingediend.

Men deed dat af als typfout maar gelet op het GVO verzoek van 10 januari 2002 en een onderzoek op 23 januari 2002  en 23 augustus 2002 inzake de vernietiging van inbeslaggenomene voorwerpen/sporen zaak Bolhaar, ben ik van mening dat er geen sprake was van een typfout maar spel. Een spel die juridisch nogal wat consequenties zou hebben als het verkeerd gespeeld zou worden.

Viel toevallig alles per 23 januari 2002 in een grote mand, dames en heren van de recherche? Welke rol speelde Fred Teeven op de achtergrond? Hij die het stoffige dossier uit 1984 overhandigde aan OvJ Nicole Voorhuis zo ook plaatsvervangend OvJ was tijdens de vakantie van OvJ Nicole Voorhuis]

Bron verder lezen

 

 

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Blunder, Corruptie, Dagboek, Doofpot, dwalingen, Louis Hagemann, Macht-Misbruik, Maffia-Media, O.M., Peter R de Vries en getagged met , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Bedankt voor het plaatsen van uw reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s