Badr Hari wint van de Russische Alexsey Ignashov makkelijk


Anp.

Super Fight tussen Badr Hari en Alexey Ignashov. Het is de derde maal dat de twee zwaargewichten elkaar in de ring ontmoeten. De eerste keer, in 2003 in de Amsterdam ArenA, betekende het de grote doorbraak van Hari, hoewel de destijds onervaren 19-jarige in de derde ronde het onderspit moest delven tegen de zes jaar oudere Rus. In 2010 versloeg Badr ‘The Red Scorpion’ in Japan op punten.

 Ignashov is 1,96 meter lang (1 cm korter dan Hari) en als kickbokser actief sinds 1997. Tijdens zijn carrière kwam hij uit tegen absolute wereldtoppers en wist deze soms ook te verslaan, zoals Peter Aerts in 2002, Semmy Schilt in 2004 en dus Badr Hari in 2003.

 De vorige tegenstander van Badr Hari, Zabit Samedov, komt ook in actie op Legend 2. Afgelopen jaar vocht hij tweemaal met Hari. Dat leverde hem eenmaal verlies op (op punten) en eenmaal winst (KO in de tweede ronde). Samedov is deelnemer aan het toernooideel van het event en treft in de eerste ronde de Nederlander Melvin ‘No Mercy’ Manhoef.

De Nederlandse kickbokser Badr Hari  heeft vrijdagavond zijn wedstrijd met de Rus Alexsey Ignashov winnen afgesloten.

Badr Hari pakte de zege op punten in Moskou. Hari is in eigen land verwikkeld in een strafzaak waarin hij wordt verdacht van enkele zware mishandelingen. Doordat het proces vorige maand werd stilgelegd kon Hari in Moskou aantreden in Moskou. De kickbokser versloeg zijn voormalig plaaggeest na een gemakkelijk duel.

Badr oogde scherp en fit en is hard op weg op zijn oude niveau terug te komen.

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Badr Hari, K1 wedstrijden, Nieuws, Sport, Vechtsporten. Bookmark de permalink .

Bedankt voor het plaatsen van uw reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s