Verdachte kidnap Maddie McCann dood?


De verdwijning van het Britse meisje Madeleine McCann op een Portugees vakantiepark in de Algarve is mogelijk het werk van een wraakzuchtige oud-medewerker van het oord. Dat meldt de Portugese krant Correio da Manha vandaag. De man kwam in 2009 om het leven bij een ongeluk met een tractor, maar hij woonde ten tijde van Maddie’s verdwijning op nog geen 15 minuten van het park. Bovendien was hij op de bewuste avond in mei 2007 vlakbij het appartement van waaruit het meisje verdween, zo blijkt uit analyse van zijn telefoongegevens.

                  

                      Kate McCann …vertrouwen…
 

                   

De Portugese politie heeft de weduwe van de man al verhoord, aldus de Correio da Manha. Hij was kort voor Maddie’s vermissing de laan uit gestuurd door de leiding van het vakantiepark en zat naar verluidt vol woede en wrok. Met de ontvoering heeft hij mogelijk wraak willen nemen op zijn superieuren.

De rechercheurs gaan er vanuit dat de verdachte het meisje na haar ontvoering heeft gedood en zoeken naar haar lichaam. De ouders van Madeleine zijn op de hoogte gebracht van de serieuze verdenking.

Het nieuws komt een week nadat de Portugese politie het onderzoek naar de zaak heropende. Kort daarvoor heropende Schotland Yard de beruchte vermissingzaak al. Ook Opsporing Verzocht besteedde onlangs uitgebreid aandacht aan het onderzoek, omdat er destijds veel Nederlandse vakantiegangers in het gebied verbleven. De tv-uitzending leverde de Nederlandse politie ruim 400 tips op.

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Corruptie, Dood door schuld, Doofpot, Drama, Fatale Blunder, Madeleine McCann, Media manipulatie, Misdaad, Misdrijf, Mishandeling, Nieuws, Nieuws en politiek, opmerklijk nieuws, Opsporing verzocht, Vermist, wonderen opmerklijk nieuws en getagged met , . Maak dit favoriet permalink.

Bedankt voor het plaatsen van uw reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s