Speciaal team Defensie zoekt naar lichaam van Ricardo Kooij (24). in Rotterdam


© anp.

Een speciaal team van defensie is dinsdag en woensdag op zoek naar het lichaam van Ricardo Kooij (24). Hij is hoogstwaarschijnlijk om het leven gebracht maar zijn lijk is nooit gevonden, aldus de politie dinsdag.

De Rotterdammer werd 1 juli van dit jaar als vermist opgegeven. Zijn familie en vrienden hadden toen al een paar weken niets van hem gehoord. De politie denkt dat hij vermoord is en heeft aanwijzigen dat zijn lichaam in de omgeving van metrostation De Tochten of bij de Zevenhuizerplas gevonden kan worden. Duikers en speciaal opgeleide speurders van defensie gaan daarom op die plaatsen onderzoek doen.
Sinds de verdwijning van Kooij zijn er twee mannen aangehouden, een 41-jarige Rotterdammer en een 25-jarige man uit Capelle aan den IJssel. De eerste wordt verdacht van betrokkenheid bij de dood van Kooij en het wegmaken van zijn lichaam. De 25-jarige man zou alleen bij dat tweede strafbare feit betrokken zijn.
Bron ANP
Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Defensie, Film, Film opname, Fotos, Frapant, Misdaad, Misdrijf, Moord, opmerklijk nieuws, Opsporing verzocht, Vermist en getagged met , , , . Maak dit favoriet permalink.

Bedankt voor het plaatsen van uw reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s