Wil Ronald Koeman van Feyenoord af?


Ronald Koeman baalt van de twee late tegentreffers van ADO. © anp.

Trainer Ronald Koeman van Feyenoord toonde zondag na de overwinning tegen ADO Den Haag (4-2) in De Kuip gemengde gevoelens. De oud-international was tevreden met de derde thuiszege op rij in een volle week, maar stoorde zich zichtbaar aan de mentale verslapping in de slotfase bij zijn ploeg. Daardoor kon ADO Den Haag tot eigen verbazing nog twee doelpuntjes meepikken.

‘De spelers lijken er dit seizoen altijd wel weer in te slagen om de trainer met een slecht gevoel naar huis te sturen’, sprak Koeman met enig cynisme. ‘We speelden een gewonnen wedstrijd, stonden met 4-0 voor en dan valt ineens de organisatie en concentratie weg bij ons. Daar baal ik flink van.‘Volgens de kritische Koeman had Feyenoord juist in de slotfase naar een verschil van vijf of zes doelpunten moeten uitlopen. ‘Nu bedroeg het verschil nog maar twee treffers in de uitslag, terwijl we veel en veel beter waren dan ADO. We kunnen nog steeds geen wedstrijden zakelijk uitspelen. Dat leverde nu geen schade op, maar eerder in deze competitie heeft ons dat wel punten gekost.

Dat is doodzonde. ‘Koeman benadrukte dat voor Feyenoord de tijd is gekomen om serieus mee te gaan doen in de titelrace. ‘Er zit meer in en er moet ook meer uitkomen. Ik wil dit seizoen nu echt met Feyenoord een rol gaan spelen in de strijd om de landstitel. Dat kan en dat moet. Maar dan dienen die zwakke momenten in ons spel wel te verdwijnen

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Nieuws, Sport, Voetbal, Voorspellingen en getagged met , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Bedankt voor het plaatsen van uw reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s