Baas B wint van Danielle van Aalderen


lalaVrouw Lange Frans ontkomt niet aan werkstraf

Het mocht niet baten voor Danielle van Aalderen. De vrouw van rapper Lange Frans, is vandaag in hoger beroep wederom veroordeeld voor haar gewelddadige confrontatie met Baas B.

Foto: ANP Kippa

Het Amsterdamse gerechtshof vindt dat Danielle inderdaad een werkstraf van 150 uur en een voorwaardelijke gevangenisstraf van drie maanden verdient.

In september 2011 kreeg ze van de politierechter in Amsterdam al dezelfde eis te horen. Haar advocaat vond de straf toen onbegrijpelijk, omdat het bewijs tegen haar destijds “onder de maat” zou zijn. Maar vandaag diende het hoger beroep en kwam de rechter tot eenzelfde oordeel.

Het gerechtshof acht bewezen dat de 28-jarige Daniëlle van Aalderen met een geladen vuurwapen in de auto stapte om verhaal te halen bij Baas B., nadat deze een ruzie had gehad met Lange Frans.

Daniëlle beweerde dat zij niet wist dat er een wapen in de auto lag op het moment dat ze Baas B confronteerde, maar volgens het OM wist ze dat wél en blijkt dat onder anderen uit het feit dat haar vingerafdrukken zijn gevonden op de tas waarin het wapen zat.

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Advocaat, Afpersen, Algemeen, Fatale Blunder, Fotos, geld, Geweld, Misdrijf, Muziek, Muziek clips, Nieuws en getagged met , . Maak dit favoriet permalink.

Een reactie op Baas B wint van Danielle van Aalderen

  1. Dennis de Vries zegt:

    Wat een gigantische randdebiel dat wijf! Lekker voorbeeld voor die kids van d’er, goeie moeder NOT!

Bedankt voor het plaatsen van uw reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s