Bloedsporen Ricardo ‘Nookie’ Kooij in huis van vastzittende verdachte


ScreenShot498

Ricardo ‘Nookie’ Kooij © Politie. De politie heeft – ondanks zoekacties – het lichaam van de sinds juni vermiste en vermoedelijk om het leven gebrachte 24-jarige Ricardo Kooij nog niet gevonden. Sinds 14 augustus zit een 41-jarige Rotterdammer vast op verdenking van betrokkenheid bij de dood van Kooij. Afgelopen vrijdag besloot de raadkamer van de rechtbank dat de man in ieder geval nog 90 dagen vast blijft zitten.

Ricardo Kooij, bijgenaamd Nookie, wordt sinds juni vermist. De man was wel vaker enige tijd ‘buiten beeld’, maar op 1 juli werd aangifte van zijn vermissing gedaan.

Bloed Onderzoek van de polite leidde naar de Rotterdamse wijk Zevenkamp en tot de aanhouding van de 41-jarige verdachte. In zijn woning is bloed gevonden van Ricardo Kooij.

De politie vermoedt dat Kooij niet meer in leven is.  Er is inmiddels in de directe omgeving van de woning van verdachte in Zevenkamp en bij de Zevenhuizerplas gezocht. Tot nu toe hebben de zoekacties geen resultaat opgeleverd.

 

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Drama, Misdaad, Moord, Nieuws, Opsporing verzocht, Politie, Vermist en getagged met , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Bedankt voor het plaatsen van uw reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s