Het wonder Nelson Mandela


nelson_mandela

 

PRETORIA – Het Zuid-Afrikaanse antiapartheidsicoon Nelson Mandela is zondagochtend uit het ziekenhuis ontslagen. De oud-president is inmiddels weer thuisgekomen in Johannesburg, zo heeft de regering in een verklaring gemeld. De toestand van Mandela is ,,nog steeds kritiek en zo nu en dan instabiel”.

,,Het team van behandelend artsen is ervan overtuigd dat Mandela zorg van hetzelfde niveau krijgt in zijn woning als in het ziekenhuis”, zo luidt de verklaring. Mandelas woning is aangepast, zodat hij thuis intensieve zorg kan krijgen. Ook zal hij thuis door hetzelfde team worden behandeld als in het ziekenhuis. Als het nodig is, wordt het voormalige staatshoofd opnieuw in het ziekenhuis opgenomen.

Zaterdag berichtte de BBC ook al dat de oud-president het ziekenhuis had verlaten, maar dat weersprak de regering kort daarna tegenover persbureau SAPA.

De 95-jarige Mandela werd op 8 juni in een ziekenhuis in Pretoria opgenomen wegens een chronische longinfectie.

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Buitenland, Frapant, Nelson Mandela, Nieuws, opmerklijk nieuws, Spiritueel, wonderen opmerklijk nieuws en getagged met , , . Maak dit favoriet permalink.

Bedankt voor het plaatsen van uw reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s