Islam Brigade slacht Syrische tankbemanning af


© Videostill.

video Na de gruwelijke beelden van slachtoffers van de gifaanval op 21 augustus jongstleden, opnieuw een schokkende video uit het door burgeroorlog verscheurde Syrië.

De video (LET OP, dramatische beelden), gisteren op internet gepubliceerd door Liwa al-Islam, ook wel de Islam Brigade genoemd, laat een tank van het Syrische leger zien in de Ghouta-regio, vlakbij de hoofdstad Damascus.
Afgemaakt De tank wordt geraakt door een explosief en vat vlam. Een van de bemanningsleden ziet kans om uit de tank te klimmen en zet het op een lopen. Onbekend is vooralsnog of hij daadwerkelijk ontsnapt is aan de rebellen.
Een ander bemanningslid is ook uit de tank gekomen, duidelijk gewond, hij klautert moeizaam van de tank en valt op de grond in de vlammen. Het lukt hem nog om van de vlammen weg te rollen. Maar daarna wordt hij genadeloos afgemaakt door sluipschutters van de Islam Brigade.
Islam Brigade De brigade is opgericht door Zahran Alloush en houdt zich verantwoordelijk voor de bomaanslagen in 2012 in Damascus, waarbij onder meer de toenmalige minister van Defensie Dawoud Rajiha om het leven kwam. Zij opereren vooral in de omgeving rond de hoofdstad Damascus.

Door:

Lees ook

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Bizar, Buitenland, Film, Film opname, Fotos, Misdrijf, Nieuws, OORLOGSMISDADEN, Tragedie, War en getagged met , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Een reactie op Islam Brigade slacht Syrische tankbemanning af

  1. Ronald. zegt:

    de waanzin van oorlog. Niemand zal winnen, iedereen verliest.

Bedankt voor het plaatsen van uw reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s