Politie geeft foto vrij van liquidatie op Rida Bennajem


De 21-jarige Rida Bennajem (inzet) kwam om het leven bij een schietincident in Amsterdam Slotervaart op zaterdagavond 16 maart. De politie wil nu graag weten of iemand de man op de foto (r) herkent. © Politie.

De oplossing van de liquidatie van de 21-jarige Rida Bennajem in Amsterdam komt mogelijk een stap dichterbij als het publiek de man herkent op de foto die de Amsterdamse politie maandag vrijgaf.

© Politie Amsterdam.

Het rechercheteam dat de liquidatie in de Comeniusstraat in de wijk Slotervaart onderzoekt, stuitte op een foto van een tot nu toe onbekende man. De recherche wil onder meer weten wie deze man is en waar hij momenteel is. De politie wil ook graag weten waar de foto is gemaakt. Er is een opvallend dak of plafond op te zien.

Naast deze foto vraagt de politie informatie over een gevonden sleutelbos. Mogelijk hebben de sleutels te maken met de moord. Op het sleutelbos is DNA gevonden die niet van het slachtoffer is.

Een woordvoerder van de politie wil niet zeggen of de gefotografeerde man de mogelijke schutter is. De zegsman gaat evenmin in op vragen waarom de man belangrijk is voor de rechercheurs.
Bennajem werd op 16 maart doodgeschoten. Hij stond op de Nationale Opsporingslijst. Hij werd gezocht voor een gewelddadige overval op een juwelier in Leiden in januari 2012. Mogelijk houdt de moord op hem verband met de dubbele liquidatie in de Amsterdamse Staatsliedenbuurt

Dit bericht werd geplaatst in Diefstal, Film, Film opname, Fotos, Geweld, liquidatie, Misdaad, Misdrijf, Moord, Nieuws en getagged met , . Maak dit favoriet permalink.

Bedankt voor het plaatsen van uw reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s