Prinses Diana en Dodi al Fayed werden vermoord


ScreenShot460De Britse politie neemt nieuwe informatie onder de loep over de dood van prinses Diana en Dodi al Fayed in 1997, die ze onlangs heeft ontvangen. Dat meldt de BBC zaterdag.

De politie in Londen onderzoekt de nieuwe gegevens en bekijkt de relevantie en geloofwaardigheid ervan. Scotland Yard laat weten dat het niet een nieuw onderzoek is naar het overlijden van het stel. Diana kwam met haar vriend om het leven door een auto-ongeluk in Parijs.
Scotland Yard voegde toe dat het onderzoek niet valt onder Operation Paget, een onderzoek van de politie naar de theorie dat Diana en Dodi werden vermoord. Deze theorie werd gesteund door Dodi’s vader, Mohamed al Fayed, de toenmalige eigenaar van het beroemde warenhuis Harrods. In 2006 luidde de conclusie van dit rapport dat het stel niet was vermoord.
In 2008 werd geconcludeerd dat het paar was omgekomen door grove nalatigheid van de chauffeur, die eveneens om het leven kwam. Al Fayeds lijfwacht Trevor Rees-Jones was de enige die het ongeluk in een tunnel bij de Pont de l’Alma overleefde.
De Britse politie laat niets los over de herkomst van de nieuwe informatie.

Dit bericht werd geplaatst in Bizar, Blunder, Censuur, Corruptie, Dagboek, Defensie, Dood door schuld, Doofpot, Fatale Blunder, Film, Film opname, Fotos, Fraude, Geluid-tape's, Geweld, Koninglijk huis, Kroon getuigen, LEAKS, Love, M16, Macht-Misbruik, media manie, Media manipulatie, Misdaad, Misdrijf, Moord, Nieuws, Nieuws en politiek, Oorlog, opmerklijk nieuws, Politie, Politiek, Tragedie, Verhalen, WEERZINWEKKEND, Wetenschap, wonderen opmerklijk nieuws en getagged met , . Maak dit favoriet permalink.

Bedankt voor het plaatsen van uw reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s