Mensen jarenlang gegijzeld in ‘privégevangenis’ Houston


De politie onderzoekt de ‘privégevangenis’ in Houston. © CNN.

De politie in het Amerikaanse Houston heeft acht mensen bevrijd die in een particulier huis, aangeduid als ‘privégevangenis’, werden vastgehouden. Een man verklaarde dat hij er al 10 jaar tegen zijn wil vastzat.

Dit heeft nieuwszender CNN vrijdag gemeld. De politie had een tip gekregen dat er mogelijk mensen tegen hun wil werden vastgehouden. Het gaat om vier mannen en vier vrouwen.
De voordeur van het huis was dichtgetimmerd. Toen agenten 8.30 uur lokale tijd de ruimte wisten te betreden, troffen ze naast grote hopen afval ook een ‘privégevangenis’ aan, zonder bedden en stoelen.
Daklozen De precieze details ontbreken nog. Mogelijk gaat het om daklozen die zijn gelokt met de belofte dat ze sigaretten en bier zouden krijgen.
Een man is aangehouden voor ondervraging. Hij streek mogelijk veteranenpensioenen op van de mannen, die in leeftijd variëren van 50 tot 80 jaar. Ze zaten opgesloten in een ruimte vol afval.
Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Bizar, Drama, Frapant, Macht-Misbruik, Misdaad, Nieuws, Onrecht, Ontvoerd en getagged met , , , . Maak dit favoriet permalink.

Bedankt voor het plaatsen van uw reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s