New evidence and witnesses in disappearance case Maddie ‘


Britse politie gelooft in kans dat Maddie leeft en start onderzoek

Vorig jaar werd deze digitale verouderingsfoto van Maddie gepubliceerd. © epa.

De Britse politie zegt over nieuwe bewijzen en getuigen te beschikken in de zaak rond de verdwijning van de Britse peuter Madeleine McCann in Portugal. Dat heeft de Britse openbare omroep BBC gemeld. Een nieuw formeel onderzoek is gepland.

Gerry en Kate, de ouders van Maddie. © epa.

Het onderzoeksteam van Andy Redwood van Scotland Yard is vergevorderd in het analyseren van 30.500 documenten uit de bestanden van de Portugese politie, privé-detectives en de Britse politie zelf.
Onderzoek naar 38 ‘interessante personen’ Het team zegt nu ‘nieuwe inzichten’ over de zaak te hebben gekregen na de nieuwe bewijzen te hebben bestudeerd. Zij stelt een onderzoek in naar 38 ‘interessante personen’.
‘Wij blijven geloven dat er een mogelijkheid is dat Madeleine nog leeft’, zo citeert de BBC de politieman. ‘Het is een positieve stap in onze jacht naar Madeleine, dat ons inzicht in de bewijzen ons heeft toegelaten over te stappen van een herziening (van het onderzoek) naar een onderzoek.’
Maddie verdween in 2008 ‘Maddie’ verdween net voor haar vierde verjaardag uit het vakantieappartement van haar ouders Kate en Gerry McCann in Praia de Luz in de Portugese Algarve. Dat gebeurde toen haar ouders vlakbij aan het dineren waren met vrienden. Het onderzoek werd in 2008 gesloten en het gerecht in Portugal heeft tot dusver geweigerd een nieuw onderzoek te openen.
De ouders van het vermiste meisje, Gerry en Kate McCann, noemen de nieuwste ontwikkelingen een ‘grote stap voorwaarts’, aldus de BBC.
bron: Belga, BBC

 

Dit bericht werd geplaatst in Bizar, Buitenland, Corruptie, Dagboek, Doofpot, Drama, Fatale Blunder, Frapant, Kinderporno, Madeleine McCann, media manie, Media manipulatie, Misdaad, Misdrijf, Nieuws, Ontucht, opmerklijk nieuws, Opsporing verzocht, Politie, Tragedie, Trial by Media, Vermist, Werk, wonderen opmerklijk nieuws en getagged met , . Maak dit favoriet permalink.

Bedankt voor het plaatsen van uw reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s