OvJ heeft met de M.C. O.M. de grootse afpersgroep van Nederland.


(VAN ONZE ONRECHT-REDACTIE)

483637_10201005616566692_2054001881_nHeeft u onterechte bekeuringen en ging uw steeds in beroep. die zonder geldige redenen afgewezen werd . Boete op boete chantage met in BESLAGNEMEN VAN RIJBEWIJS, EN GIJZELING.

Betaald onder protest dan persen we uw gewoon verder af. de persoon in kwestie heeft nu al zo een slordige 4ooo euries betaald voor iets wat er niet is, RAAR EN DUS OOK ONRECHTMATIG.

Mooi kassa doorgaan dan weetje wat we sturen hem gewoon 2 nieuwe ontvangen 29  06 Heh maar hier staat geschreven 2 juli dus op zijn vroegst 3 juli nou die ruim 2200 euro kunnen  jullie wel op je buik gaan schrijven, oplichters en het rijbewijs kom je maar halen.

De POLITIE RECHTER willen we en niks

van een  corrupte OvJ begrepen strontvliegen

Wordt zeer zeker gevolgd en vervolgd.

asholes

Dit bericht werd geplaatst in Advocaat, Bizar, Blunder, Corruptie, Diefstal, Fatale Blunder, Film, Film opname, Fotos, Frapant, Fraude, geld, Ingezonden stukken, Macht-Misbruik, Misdaad, Misdrijf, Moraal en Fatsoensnormen, Nieuws, Nieuws en politiek, Normen en Waarden, O.M., Onrecht, opmerklijk nieuws, pesten, Politie, Politiek en getagged met , , . Maak dit favoriet permalink.

7 reacties op OvJ heeft met de M.C. O.M. de grootse afpersgroep van Nederland.

 1. Jacqueline zegt:

  Neem eens contact op met http://www.boeteservice.nl … er klopt geen moer van die bedreiging. Dagtekening ligt in de toekomst.

 2. kkutje zegt:

  Inderdaad heeel veemd en knap voor zo een dom apparaat om alvast in de toekomst iets uit te schrijven Uchem…………………………….. Daar zou ik nog dieper op in kunnen gaan maar het niveau halen ze nooit niet .Zij zijn van zo een laag niveau op ander gebied . En maar jagen op de motorclub want dat zijn criminele groeperingen Uh U zei . iets te veel met dat vingertje naar de ander gewezen om eigen scumback te verdoezelen . Tja het past ook zo bij ons Hypocriete Nederland

 3. Terwijl ze pas nog betrapt zijn op massale en verkeerde boetes miljarden halen ze zo de staatskas in en op TV zeggen nee dat gaan we recht trekken stelletje huichelaars en leugenaars

  Lange leve Europa en de euro kuch niet lang meer.

 4. Sylvia Moerman zegt:

  Echt schandalig dit waar blijft al onze geld bah.

 5. Andre zegt:

  Hallo leuk stuk hier nog wat info voor die mensen past mooi bij de titel van deze collumn.

  Artikel 317 van het Wetboek van Strafrecht stelt Hij/Zij die, met het oogmerk om zich of/op een ander wederrechtelijk te bevoordelen, door geweld of bedreiging met geweld iemand dwingt hetzij tot de afgifte van enig goed dat geheel of ten dele aan deze of aan een derde toebehoort, hetzij tot het aangaan van een schuld of het tenietdoen van een inschuld, hetzij tot het ter beschikking stellen van gegevens, wordt, als schuldig aan afpersing
  Tel daar de machtsmisbruik van uit zijn/haar ambt op burgers maakt zich erger schuldig aan het overtreden van de wet.

 6. Andre zegt:

  Trouwens ter aanvulling je kan gewoon een procedure opstarten tegen de CJIB

Bedankt voor het plaatsen van uw reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s