Nazi tijden herleven Eindhoven neemt alvast een voorschot,


Nazi tijden herleven in Eindhoven neemt alvast een voorschot,

Van Gijzel is echt Doorgedraaid de echte fraudeurs de Bankiers, zorginstellingen en Multi bedrijven dreven ons echt in deze crisis met enorme gouden handrukken.

Gigantische geldstromen werden er uitgekeerd aan o.a. de EU niemand pakken ze aan voor de echte verantwoordelijken. In Roemenië en Bulgarije liggen ze nog krom van het lachen

Controle is bezig (foto: Rogier van Son)

Controle is bezig (foto: Rogier van Son)

EINDHOVEN – De politie en de gemeente Eindhoven hebben dinsdag drie mensen aangehouden tijdens een controle in de wijk Tongelre. De drie werden aangehouden in verband met verboden wapenbezit, een openstaande gevangenisstraf en het verplicht afstaan van dna voor strafrechtelijk onderzoek. Gemeente en politie hadden tips gekregen dat er sprake zou zijn van illegale activiteiten.

Er is beslag gelegd op 53 voertuigen, veertien werden meteen afgevoerd. Ook is voor minimaal 40.000 euro aan achterstallige belastingschuld geïnd. Er zijn ongeveer 150 bezoeken afgelegd op bijna 100 locaties. Er werden woonhuizen en bedrijfspanden bezocht.

Schulden, boetes en vergunningen
De politie heeft negentig boetes uitgeschreven uitgeschreven en 4.000 euro aan openstaande boetes geïnd. Veertien panden zijn door de gemeente bezocht in verband met omgevingsvergunningen. Ze hadden bijvoorbeeld een illegale uitbouw of verhuurden illegaal een kamer. Naar elf adressen wordt een vervolgonderzoek ingesteld.

Achttien mensen hadden een schuld openstaan bij de gemeente. Met hen is een betalingsregeling getroffen. Zes adressen worden verder onderzocht in verband met mogelijke uitkeringsfraude. De politie en de gemeente zorgden er ook voor dat ‘overlastgevende situaties’ werden opgelost, zoals rondslingerende vuilniszakken en wildgeparkeerde caravans en aanhangwagens.

‘Niet wegkijken’
Wethouder Depla zei over de actie: “Wij willen niet wegkijken als er sprake is van regelovertreding, maar juist gezamenlijk ingrijpen om de stad veiliger te maken.(KUCH) DIE IS OOK ECHT DE WEG KWIJT.

Vandaag bleek ook weer dat de integrale samenwerking tussen de partnerorganisaties een effectieve manier van handhaving is. We zijn dan ook erg tevreden met het resultaat.”

Vanaf het begin van de middag tot half negen in de avond werden woningen doorzocht. De instanties zochten met name naar illegale bouwwerken, uitkeringsfraude, hennepteelt, openstaande schulden, boetes en illegale kamerverhuur. De voedselbank sloegen ze dit keer over aangezien het komkommertijd is.

 

Veel betrokken instanties
Aan de controle deden behalve de politie en de gemeente ook onder meer het Regionaal Coördinatiepunt Fraudebestrijding, het UWV, Woonbedrijf, de Belastingdienst, de inspectie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid en de Koninklijke Marechaussee mee. In totaal deden 150 man onderzoek.

Volgens een woordvoerder van het Regionaal Coördinatiepunt Fraudebestrijding wisselden de instanties informatie met elkaar uit. Zij hadden dus een goed beeld bij welke adressen ze moesten aankloppen, zo legt hij uit. Er zullen in de toekomst meer van dit soort onderzoeken gaan plaatsvinden.

Als u zich afvraagt kan het nog gekker ja hoor ook weer Eindhoven.

USB-stick waterschap met gegevens belastingbetalers was relatiegeschenk

EINDHOVEN – De verloren USB-stick met privégegevens van 5000 belastingbetalers van Waterschap Aa en Maas was een relatiegeschenk. Dat zegt dijkgraaf Lambert Verheijen van waterschap Aa en Maas dinsdag in het tv-programma Onder Ons. ”Dit kan dus eigenlijk niet gebeuren”,

 

Wij vroegen aan onze speciale Misdaadbestrijders Opstelten en Teeven om commentaar beide keken als een schaap en blèrde iets over staatsgeheim van de C.I.A. het milde zomerweer zal hun toch geen zonnesteek op hebben geleverd.

 

 

 

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen, Banken, Bizar, Censuur, CIA, Corruptie, Dagboek, De websites van de Belastingdienst, Diefstal, Diversen, Doofpot, Drugs, Film, Film opname, Frapant, Geweld, Hoofd verantwoordelijke, Justitie, Macht-Misbruik, Media manipulatie, Misdaad, Moraal en Fatsoensnormen, Nieuws, Nieuws en politiek, Normen en Waarden, O.M., Onrecht, Oorlog, opmerklijk nieuws, pesten, Politie, Politiek, Religie, Schandalig, Terrorist, Verborgen Camera, Verhalen, Voorspellingen, VRIENDJE'S POLITIEK, War, WEERZINWEKKEND, Werk en getagged met , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Een reactie op Nazi tijden herleven Eindhoven neemt alvast een voorschot,

  1. Alpha zegt:

    Ben benieuwd wanneer Limburg aan de beurt komt vet artikel trouwens Michael

Bedankt voor het plaatsen van uw reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s