Joran van der Sloot is erg veranderd. ‘Joran is mijn leven, we houden van elkaar”, aldus Ledy.


(van onze speciale love-misdaad redactie)   LIMA – JoranLeydi van der Sloot trouwt in augustus met zijn Peruaanse verloofde Leidy Carol Figueroa Uceda (23). Volgens haar is Joran erg veranderd. ‘Joran is mijn leven, we houden van elkaar”, aldus Ledy.

De benodigde documenten voor het voorgenomen huwelijk zijn inmiddels binnen Joran heeft toestemming van de gevangenis. Dit heeft Leidy gezegd. Zij bezoekt Joran elke week in de gevangenis.

De Nederlander leerde Leidy kennen in de Miguel Castro Castro gevangenis waar hij toen gevangen zat. Leidy bezocht daar regelmatig een familielid dat daar ook in de gevangenis verbleef. Van der Sloot zit nu in de Piedras Gordas-gevangenis. Hij zit een gevangenisstraf van 28 jaar uit voor de moord op Stephany Flores. Joran is tegen die straf in hoger beroep gegaan.

Het hoger beroep loopt nog en de verwachting is dat er binnen drie weken een uitspraak komt.  Joran zegt berouw te hebben en hoopt op een lagere straf. Hij wil een toekomst opbouwen met zijn vriendin en een gezin stichten. Sommigen beweren dat hij alleen maar met Leidy wil trouwen om een eventuele uitlevering aan de Verenigde Staten te voorkomen.

De VS willen hem aan de tand voelen en eventueel vevolgen voor de verdwijning van de Amerikaanse studente Nathalie Holloway. En oplichting van Beth Holloway

ANP

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Frapant, Joran van der Sloot, Liefde, Misdaad, Misdrijf, Moord, opmerklijk nieuws, Opsporing verzocht, Peter R de Vries, Sex, Tragedie, Vermist en getagged met , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Bedankt voor het plaatsen van uw reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s