Rode onderbroek vader en shirt Julian belangrijk ???(KUCH)


.

Een politiebus in de Kaapse Bossen bij Doorn waar een ploeg van vrijwilligers een spoor hoopt te vinden van de vermiste broertjes Julian en Ruben uit Zeist © anp.

De zoektocht naar de vermiste broertjes Ruben en Julian uit Zeist gaat onverminderd voort. Na 1,5 week zijn de twee jochies van 7 en 9 jaar nog steeds niet gevonden nadat zij maandag 6 mei voor het laatst zijn gezien. Hun vader werd dinsdag 7 mei dood gevonden in de bossen bij Doorn.

Hij had zelfmoord gepleegd. Vrijdagavond liet de politie weten op zoek te zijn naar een T-shirt met camouflageprint van de vermiste Julian (7) en de rode onderbroek van zijn vader.

Vrijdagavond liet de politie weten op zoek te zijn naar een T-shirt met camouflageprint van de vermiste Julian (7) en de rode onderbroek van zijn vader.
Geen boxershort De man droeg toen hij werd gevonden geen boxershort onder zijn broek. Het kledingstuk is nog niet gevonden. Dat de man geen onderbroek droeg, betekent absoluut niet dat er sprake kan zijn van een zedenmisdrijf, benadrukte een woordvoerder.
Julian droeg het T-shirt toen zijn vader hem vorige week maandag ophaalde bij zijn moeder in Zeist. Maar het is niet duidelijk of hij dat shirt ook aanhad toen hij maandagavond het huis van zijn vader in Vleuten verliet.
De vader nam Julian en zijn 9-jarige broer Ruben die avond mee naar Limburg. Daar zijn ze gefilmd door de bewakingscamera van een tankstation. Sindsdien zijn ze spoorloos.
Moed niet opgegeven Ondertussen hebben de honderden mensen die mee willen helpen om de vermiste broertjes te vinden, de moed nog niet opgegeven. Voor het komende lange weekeinde staan tal van zowel georganiseerde als individuele zoekacties gepland, vooral in Utrecht en Limburg.
De politie ziet volgens een woordvoerster geen aanleiding de speurtochten te verbieden. ‘Als dat al zou kunnen in openbaar gebied.’ Wel vraagt het onderzoeksteam burgers die via sociale media iets organiseren, dat vooraf te melden bij de politie, zodat er begeleiding geregeld kan worden voor het geval er serieus iets wordt gevonden.De politie vraagt de burgers uit te kijken naar de kledingstukken.
1800 tips De politie heeft al meer dan 1800 tips ontvangen over de jongens en de route die hun vader vorige week maandag zou hebben gereden. Een scenario dat de politie nog niet uitsluit, is dat de vader zijn kinderen bij een handlanger heeft ondergebracht, die de jongens nu verborgen houdt.
De politie gaf vrijdag een lijst vrij met antwoorden op 18 veelgestelde vragen op politie.nl. Daarin legt het team onder andere ook uit dat de politie nooit medewerking van paragnosten vraagt is er ook meineed qwa persberichten., ????zoals velen hebben aangeraden!!!!. Hun tips zijn overigens net zo welkom als andere.

.

Iris van der Schuit op een facebookfoto tussen haar zonen Ruben en Julian © Facebook.

Vaak heeft ze het erg zwaar en is alle hoop vervlogen, maar net zo vaak slurpt Iris van der Schuit alle informatie over de zoektocht naar haar kinderen gretig op en komt de hoop op een goede afloop even terug. ‘Ze bezit oerkracht’, vertelt een goede vriend van Iris aan het AD/UN.

Hoewel er alle aanleiding toe is, gaat Iris (37) er niet aan onderdoor. ‘Moeders beschikken blijkbaar over oergevoelens. Ze moet er zijn als haar kinderen terug mochten komen’, aldus een vriend van de familie.
De vrouw verblijft sinds duidelijk werd dat haar ex-man zelfmoord pleegde en de zonen Ruben (9) en Julian (7) die bij hem waren, vermist zijn, bij haar ouders in de buurt. De familievriend wil niet zeggen of dat ook in Zeist is. ‘Het is gelukkig niet ver weg, maar om haar rust te gunnen vertellen we niet waar het is. In haar eigen huis wil ze voorlopig niet zijn. Alles daarbinnen ademt de kinderen.’
Er is ook professionele hulp als dat nodig is. ‘De huisarts is een paar keer geweest en als we andere hulp nodig hebben, kunnen we die inschakelen.’ Iris volgt de ontwikkelingen rondom de zoektochten van politie en vrijwilligers op de voet. Ze heeft zich niet volledig teruggetrokken. ‘Ze wil exact weten wat er gebeurt. Soms is het niet prettig om die beelden te zien, maar het moet. Ze wil er staan als de kinderen gevonden worden.’
PERSOONLIJK denk ik dat alleen een helderziende nog enigszins iets begrijpt van de ondeskundigheid van de politie bij vermissingszaken.
Oja die clown woordvoerder Jens werkte 2 serie’s mee aan het 6 zintuig ooeps de superparagnosten.
Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Misdrijf, Nieuws, opmerklijk nieuws, Opsporing verzocht, Vermist en getagged met . Maak dit favoriet permalink.

2 reacties op Rode onderbroek vader en shirt Julian belangrijk ???(KUCH)

  1. Volgens mij dagen ze alleen maar de paragnosten gratis uit en kunnen zij met de eer strijken.

    En natuurlijk is Jens nu absoluut niet meer serieus te nemen.

  2. Jacqueline zegt:

    Natuurlijk doen ze dat .. dat doen ze toch al jaren! Laat ze maar lekker het schijt krijgen! Het is aan de moeder om daarmee aan de slag te gaan.

Bedankt voor het plaatsen van uw reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s