WIJ DENKEN DAT DE POLITIE HET SPOOR BIJSTER IS.


. Alain Remue. © afp.

update Het politieteam dat met man en macht zoekt naar de vermiste broertjes uit Zeist, heeft vanmiddag hoofdcommissaris Alain Remue, leider van de Belgische Cel Vermiste Personen, om advies gevraagd. De Cel Vermiste Personen is een onderdeel van de federale politie en opgericht na de geruchtmakende zaak-Dutroux.

© anp.

Remue is volgens een woordvoerder van de politie in Utrecht zeer deskundig op het gebied van de vermissing van kinderen. Zijn groep was onder meer betrokken bij de verdwijning van de Britse Madeleine McCann. Remue schreef in 2010 het boek Zeg nooit nooit! Dat is het motto van de cel en houdt in dat elke hypothese onderzocht moet worden.

,

De zoektocht op een plas nabij Geulle naar Ruben en Julian. © anp.

‘De vader van de vermiste broers Julian en Ruben heeft zeer waarschijnlijk voorbereidende handelingen gepleegd voorafgaand aan zijn (zelf)moord en de verdwijning van zijn twee zoons nu precies een week geleden.’

Dat zei de Utrechtse politiewoordvoerder Bernard Jens maandag in de microfoon van het RTL nieuws. Volgens Jens ‘blijkt uit het onderzoek dat er bepaalde voorbereidingshandelingen zijn gepleegd. Wij denken dat er een grote mate van zekerheid zit in het feit dat hij één en ander van tevoren heeft bedacht.’
Ook vandaag is op diverse plaatsen in Nederland, waaronder in Doorn en Geulle, gezocht naar de broertjes, tot op heden nog zonder resultaat.
Tips Volgens de NOS heeft de politie meer dan duizend tips binnengekregen over de vermiste broertjes. De politie is nog bezig met het bekijken van alle tips en zegt wel dat er bruikbaar materiaal tussen zit.

WIJ DENKEN DAT DE POLITIE HET SPOOR BIJSTER IS.

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Bizar, Blunder, Diversen, Drama, Media manipulatie, Opsporing verzocht, Tragedie, Verhalen, Vermist en getagged met , . Maak dit favoriet permalink.

Bedankt voor het plaatsen van uw reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s