Waar begon de crisis?


politirk

Bij onze welvarende (kuch ) Witteboord slemielen.

Waar begon de crisis? Omdat banken een munteenheid wilden in EU, omdat banken organisaties gek gingen maken om in aandelen te gaan.

Deze organisaties die ook pensioenen beheerden van de burger trapten er in, hen werd nooit duidelijk verteld dat er ook grote risico’s konden zijn. En nu? Niet de banken betalen de schade, nee de burger moet de broeksriem aanhalen de komende jaren.

bankrovers

Gelooft dus niet wat u allemaal hoor, en de regeringspartijen waaronder PVDA denkt u nu echt dat ze aan de burgers denken? Of denken ze eerder aan de banken te redden?
met dank aan Leo Reawaruw

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen, Banken, Belasting, Belastingdienst/Toeslagen en de Douane zijn getroffen door een DDos-aanval. Dat laat de Belastingdienst weten, Bizar, Corruptie, Diefstal, Doofpot, dwalingen, Frapant, Ingezonden stukken, Koninglijk huis, LEAKS, Macht-Misbruik, Maffia-Media, Media manipulatie, Misdaad, Misdrijf, Moraal en Fatsoensnormen, Nieuws, Nieuws en politiek, Normen en Waarden, opmerklijk nieuws, Politiek, Satire, VRIENDJE'S POLITIEK, WEERZINWEKKEND en getagged met , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Bedankt voor het plaatsen van uw reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s