Laten wij waken over de vrijheid van het spreken


vlag_6_meiDe laatste 36 uur van Pim Fortuyn wordt om moverende redenen later uitgebracht dan wij hadden gewild.

Voor ieder die zat te wachten op het huiverende wekkende inzage in de Nederlandse geschiedenis, A.I.V.D. M.I.D ETC. is het nog even nagel bijten geblazen. Maar wij komen zo spoedig mogenlijk met het artikel.

Wilhelmus Simon Petrus (Pim) Fortuyn (officieel Fortuijn) (Driehuis, 19 februari 1948 – Hilversum, 6 mei 2002)

 

11 Jaar geleden werd er een stem gesmoord en de democratie vermoord.

Wat gebeurde er vandaag nog meer.

Een klein aantal fanatieke aanhangers heeft zich op het G.W. Burgerplein verzameld. De Fortuyn-aanhang moest het doen zonder vlaggenmast waar hij ieder jaar een Pim-vlag aan hijst.

De originele vlaggenmast is door Fortuyn zelf gebruikt in zijn tuin. Volgens aanhangers is de mast eerst verplaatst naar het Beeld van Pim aan de Korte Hoogstraat. Daarvoor stond het aan het G.W. Burgerplein, voor het huis van Fortuyn. De mast is nu verdwenen. Wie de mast heeft meegenomen is niet bekend. De stichting Vrienden van Pim gaat aangifte doen van diefstal, meldt RTV Rijnmond.   Stille tocht Ondanks de verdwenen vlaggenmast rijdt de aanhang van Pim Fortuyn vandaag in een bus langs belangrijke plaatsen, zoals de begraafplaats in Driehuis, het Mediapark en het beeld van Fortuyn aan het G.W. Burgerplein. De herdenking wordt in de avond afgesloten met een stille tocht

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in A.I.V.D., Advocaat, Algemeen, Bizar, Censuur, CIA, Corruptie, Defensie, Diefstal, Diversen, Doofpot, Drama, Film, Film opname, Fotos, Frapant, Geluid-tape's, Geweld, Hoofd verantwoordelijke, Justitie, Klokkenluideronline, Koninglijk huis, Kroon getuigen, LEAKS, Macht-Misbruik, Maffia-Media, Media manipulatie, Misdaad, Misdrijf, Moord, Moraal en Fatsoensnormen, Nieuws, Nieuws en politiek, Normen en Waarden, Onrecht, Oorlog, opmerklijk nieuws, Politie, Politiek, Religie, Rijksrecherche, Schandalig, Tragedie, Verborgen Camera, Verhalen, VRIENDJE'S POLITIEK, WEERZINWEKKEND, Werk en getagged met , , , , . Maak dit favoriet permalink.

3 reacties op Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

  1. Mustafa zegt:

    Top Michael ik kan niet wachten op de ontmaskering van deze laffe daad.

  2. Mustafa zegt:

    Oja ik kan nooit stemmen op jouw artikels hoe komt dat?

Bedankt voor het plaatsen van uw reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s