Is this the second bom


  De eerste foto, genomen voor de ontploffing, toont een tas naast een postbus. © 7News.
 
Terwijl teruggevonden restanten van de bom in Boston wijzen op het het gebruik van een snelkkookpan door de aanslagpleger(s), toonde een Amerikaanse nieuwszender foto’s van een mogelijk tweede bom net voor de ontploffing.

De beelden, die onderzocht worden door de FBI, laten het parcours zien voor en na de explosie. Op de eerste foto is duidelijk zichtbaar hoe een zak met oranje en grijze kleuren voor de dranghekken naast een postbus ligt. Na de ontploffing is de verdachte tas ‘verdwenen’ (zie foto onderaan artikel, de slachtoffers zijn onherkenbaar gemaakt).

De televisiekijker die de beelden aan 7 news bezorgde, verklaarde dat er meer dan twee uur zat tussen het maken van beide foto’s.

Ondertussen is duidelijk geworden dat de ontmijningsdienst de druktbevolkte zone twee keer had doorzocht voor de start. Er werd niets gevonden. Maar nadat het startschot van de marathon is gegeven, heeft uiteraard iedereen vrije toegang tot de zone langs het parcours.

Lees ook

Na de ontploffing is de verdachte zak verdwenen, zo blijkt uit deze tweede foto. © 7News.
 
27NEWS ad/anp
Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen, Buitenaards, F.B.I., Film, Film opname, Fotos, Frapant, Geweld, Macht-Misbruik, Misdaad, Misdrijf, Moord, Nieuws, Onrecht, Oorlog, opmerklijk nieuws, Opsporing verzocht, Schandalig, Sport, Terrorist, Tragedie en getagged met , , , . Maak dit favoriet permalink.

Bedankt voor het plaatsen van uw reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s