Justitie en O.M op heksenjacht met leugens tegen Satudarah


 

Naar aanleiding van de berichtgeving in diverse media zoals NU.NL en Telegraaf.nl delen wij het volgende mee.

1. De President van onze chapter in Apeldoorn zit niet sinds begin maart in de gevangenis in Duitsland op verdenking van drugs- en wapenbezit. Hij werkt in de bouw als zzp er en las vandaag tijdens de schaft vol verbazing dit bericht.

2. Volgens de berichten in de media is in Beekbergen huiszoeking verricht en zijn daar ook harddrugs gevonden bij een lid van onze club. Dit is dus simpelweg niet mogelijk omdat er geen enkel lid, aankomend lid, supporter of anders met ons verbonden persoon in Beekbergen woont.

3. Ook in Amsterdam en Rotterdam zijn huiszoekingen verricht, en ook daar allerlei verboden middelen, zo zegt de media. Daar hebben wij wel vele leden wonen, maar er is niemand iets bekend van genoemde gebeurtenissen.

Al deze “vondsten” hebben geen aanhouding tot gevolg gehad, althans dit blijkt niet uit de berichtgevingen.

ScreenShot271Dat zou toch wel het minste zijn wat de Nationale Politie van Minister Ivo zou doen, aangezien je in Rotterdam al 7x in de RUG word geschoten voor het niet aanlijnen van een hondje met 3 poten!

;

.

Satudarah MC Holland

Bericht en bron verder lezen @Satudarah MC Holland

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen, Blunder, Censuur, Corruptie, Diversen, Hoofd verantwoordelijke, Ingezonden stukken, LEAKS, M.C., Macht-Misbruik, media manie, Media manipulatie, Moraal en Fatsoensnormen, Nieuws, Nieuws en politiek, Normen en Waarden, O.M., Onrecht, opmerklijk nieuws, pesten, Politie, Politiek, Rijksrecherche, Schandalig, Verhalen, VRIENDJE'S POLITIEK, Werk en getagged met , , , , . Maak dit favoriet permalink.

2 reacties op Justitie en O.M op heksenjacht met leugens tegen Satudarah

  1. angeline zegt:

    Respeckt voor jullie..politie justitie laat deze mensen met rust als jullie zo graag iemand willen pakken neem dan die vuile vieze jood die mike dood heeft geschoten…nogmaals respeckt.

  2. Sophia zegt:

    Eindelijk echte berichtgeving tegen gas complimenten voor dit stuk.

Bedankt voor het plaatsen van uw reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s