Cro Cop wint K-1 WGP van Islamel Londt


Badr+Hari

Badr Hari breekt voet: Cro Cop wint K-1 WGP van Londt

Hari wint de eerste partij van Samedov, maar duidelijk werd dat Hari na slechts zes weken intensief trainen nog zeker niet de oude is.

In de tweede ronde weet Samedov Badr Hari aan het wankelen te krijgen na een goede linker.   Desondanks is Hari de overtuigende winnaar van deze eerste partij in Zagreb. In de eerste en derde ronde krijgt Samedov acht tellen (twijfelachtig is het overigens dat Hari zelf geen acht tellen kreeg in de tweede ronde) en de Rus gaat diverse keren neer.  

Hari loopt in de tweede ronde een bloedneus op maar het gevecht kan doorgaan. De eerste ronde was pijnlijk voor de Rus na een niet opzettelijke trap van Hari in het kruis, gevolgd door twee flinke stoten.   Hesdy Gerges – Ismael Londt   Londt is de verrassende winnnaar van de ‘all Dutch’ partij. Een ontspannen ogende Londt begon buitengewoon explosief aan de eerste ronde.   Hesdy Gerges liet zich veel in de problemen brengen, werd diverse malen met zijn rug tegen de touwen gezet, kon geen druk zetten en deelde weinig klappen uit.  

De eerste twee rondes hebben zowel Londt als Gerges veel kracht gekost. De tweede ronde gaat voor Gerges iets beter dan de eerste maar in de derde ronde loopt Gerges, na een knie van Londt op het jukbeen, een scheur onder het linkeroog op en is het einde oefening.

De halve finale gaat tussen Badr Hari en Ismael Londt.   Dat was althans de bedoeling. Even voor het halve finale gevecht wordt invaller Dzevad Poturak ingezet omdat Badr Hari met een gebroken voet naar het ziekenhuis is afgevoerd.   Dzevad Poturak – Ismael Londt   Ismael Londt bereikt de finale van de World Grand Prix finale in Zagreb na een TKO op Poturak.

De eerste ronde begint Poturak gemotiveerd aan het gevecht en de onverwachte tegenstander valt Londt duidelijk tegen.   Halverwege de tweede ronde is het gedaan met de Bosniër. Acht tellen krijgt hij na een trap tegen zijn kaak. Onduidelijk blijft wat de oorzaak voor de TKO is, maar feit blijft dat Londt de finale van de WGP ingaat.

badr-hari-AP-21-01-2013_468-1

Zijn tegenstander is de lieveling van het publiek: Mirko ‘Cro Cop’ Filipovic.   Londt – Cro Cop finale   Mirko Filipovic begon snel in de eerste ronde waarin Londt niet kon overtuigen. De tweede ronde werd Ismael Londt snoeihard op de rechterkaak geraakt door de linkervoet van Cro Cop. Acht tellen waren het gevolg en Londt beleefde een hele lange tweede ronde waarbij hij nauwelijks op de been kon blijven.   Mirko Cro Cop had na deze harde linker nog zoveel gegeven dat het in de derde ronde afzien was voor hem. Ismael Londt leek in eerste instantie terug te komen maar Cro Cop bleef toch zijn meerdere en won de K-1 WGP finale voor eigen publiek.

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Badr Hari, K1 wedstrijden, Nieuws, Sport, Vechtsporten en getagged met , , , . Maak dit favoriet permalink.

Bedankt voor het plaatsen van uw reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s