Johan Derksen krijgt ruzie met Wilfred Genee en loopt boos weg 14 Maart 2013


Johan Derksen eist van de directie van RTL dat Wilfred Genee niet langer de redactie van het tijdschrift VI afbrandt. Dat heeft de voetbalanalist en hoofdredacteur van het magazine gezegd tegen RTV Rijnmond. De redacteuren van VI weigeren nog in het gelijknamige tv-programma aan te schuiven zolang Genee daar presentator is.

‘Ik wil eerst met de directie van RTL praten. Als ze mij niet de garantie geven dat Genee niet langer zijn eigen merk beschadigt, dan ga ik daar niet meer aan tafel zitten. En dan kan het programma ook geen Voetbal International meer heten. Ik ben er niet van gediend dat Genee over de rug van VI-redacteuren wil scoren. Hij heeft niet door dat hij zijn eigen merk beschadigd’, zegt Derksen tegen VI Radio. ‘Maar in principe schuif ik vanavond om half negen gewoon aan. Met frisse tegenzin, want ik kijk er niet naar uit om met die vlerk aan tafel te zitten. Genee overschat zichzelf schromelijk. Hij is slechts presentator, niet het journalistieke geweten, dat zijn wij als tijdschrift.
Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Blunder, Diversen, Film, Film opname, Frapant, Hoofd verantwoordelijke, Humor, Nieuws, Normen en Waarden, Sport, Verhalen, Voetbal en getagged met , . Maak dit favoriet permalink.

Bedankt voor het plaatsen van uw reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s