Theo Bos” Mister Vitesse” is op 47 jarige leeftijd overleden


Theo_Bos Mr VitesseMet grote droevenis in ons hart hoorde wij dat aan Theo zijn lijdensweg een einde gisterenavond is gekomen. Theo was een mooi zuiver en warm mens die wij zullen moeten missen, Tot zijn nabestaande en dierbaren wensen wij iedereen enorm veel sterkte in dit ondragelijke verlies Bedankt Theo wat je voor Irene hebt betekent dat vergeten we nooit en hebben een plek in onze harten voor jou bewaard . Dag lieve Theo het gaat je goed op jou onsterfelijke reis untill we meet again

Oud-voetballer en trainer Theo Bos is donderdagavond overleden aan de gevolgen van alvleesklierkanker. De 47-jarige Theo Bos was al geruime tijd ziek. Hij werd als voetballer vooral bekend als Mr. Vitesse, waar hij zijn hele carrière speelde. In de 15 jaar dat Bos uitkwam voor Vitesse speelde hij 369 wedstrijden voor de club, waarin hij negen keer scoorde. Tijdens zijn actieve loopbaan promoveerde de club van de eerste divisie naar de eredivisie.

Na zijn voetbalcarrière ging hij bij de Arnhemmers aan de slag als jeugdtrainer. In 2005 vertrok hij naar FC Den Bosch. Vier jaar later keer hij terug bij zijn grote liefde Vitesse, dit keer als hoofdtrainer. Vanwege teleurstellende resultaten werd hij oktober 2010 ontslagen. Hij verhuisde daarna naar Polen waar hij in januari 2011 coach werd bij Polonia Warschau. Maar na nog geen 2 maanden moest hij daar alweer vertrekken.

Na terugkeer in Nederland kreeg hij een contract bij FC Dordrecht. Hij probeerde zijn werkzaamheden zolang mogelijk vol te houden, maar vorig jaar juli moest hij toch stoppen bij de club. Na deze mededeling maakte Vitesse bekend dat de zuidtribune van stadion GelreDome, waar de harde kern van de supporters van Vitesse bij wedstrijden zitten, werd vernoemd naar Bos.

Theo probeerde nog zolang mogelijk bij de wedstrijden van Dordrecht te zijn en ook duels van Vitesse bleef tot het laatste moment bezoeken.

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Drama, Liefde, Nieuws, Sport, Verhalen, Voetbal en getagged met , , . Maak dit favoriet permalink.

2 reacties op Theo Bos” Mister Vitesse” is op 47 jarige leeftijd overleden

  1. Irene zegt:

    Nogmaals een groot verlies Theo je bent in ieder geval herenigt met je ouders die je vroeg moest missen.. veel sterkte voor je kinderen die en je vrouw en een ieder die je een goed hart toe draagt. Bedankt ……………………………………………………………………………. voor je kleine maar van zeer grote betekenende daad en je enorme ondeugd
    Irene

  2. MICHAEL zegt:

    What a lovely way to say that you miss him

Bedankt voor het plaatsen van uw reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s