Come Back ‘Badr Hari terug in de ring voor wereldtitel K1’


badr HARI

Badr Hari zal op 15 maart in Zagreb meedoen aan de wereldtitel K1. Volgens de Kroatische vechtsportwebsite Fight Site zal de voorlopig vrijgelaten kickbokser tijdens de finale de ring weer betreden.

De schrijvers van de website zijn alvast enthousiast over de komst van Hari. Volgens hen geeft dit ‘sensationele nieuws’ een nieuwe dimensie aan het toernooi dat dit jaar plaatsvindt in de Kroatische hoofdstad. De carrière van Hari wordt op de site in het zonnetje gezet. “Met 111 wedstrijden en slechts 11 nederlagen heeft hij een grote schare fans om zich heen verzameld.”

Toch vermeldt Fight Site ook de geweldsincidenten buiten de ring waar Hari bij betrokken is. Ze melden dat hij zijn proces afwacht in de ring, in plaats van achter de tralies. Badr Hari werd in januari vrij gelaten, maar moet nog wel aan voorwaarden voldoen. Er geldt nog steeds een verbod op zijn aanwezigheid in horecagelegenheden tussen 20:00 en 8:00. Ook is het de kickbokser verboden om contact te hebben met getuigen, behalve zijn vriendin Estelle Cruijff.

Of Badr Hari volgens de voorwaarden van zijn vrijlating naar Zagreb zal kunnen afreizen is onduidelijk. Hari zat vast in verband met betrokkenheid bij de mishandeling van zakenman Koen Everink afgelopen zomer tijdens het dance-evenement Sensation. Daarnaast is hij verdacht bij enkele andere mishandelingszaken.

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Badr Hari, Justitie, K1 wedstrijden, media manie, Media manipulatie, Nieuws, O.M., opmerklijk nieuws, Sport, Vechtsporten en getagged met , . Maak dit favoriet permalink.

Een reactie op Come Back ‘Badr Hari terug in de ring voor wereldtitel K1’

  1. Mustafa zegt:

    Mooi ik hoop dat Badr eindelijk weer de sport op pakt.

Bedankt voor het plaatsen van uw reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s