Vanaf donderdag 14 februari de dood van de 65-jarige Nico Leeuwe uit Groningen,


afbeelding

Nico Leeuwe

 

De rechtszaak tegen de twee Colombianen, die worden verdacht van betrokkenheid bij de dood van de 65-jarige Nico Leeuwe uit Groningen, is opnieuw aangehouden. De zaak wordt begin volgend jaar hervat.

Het uitstel is nodig, omdat het onderzoek nog niet is afgerond. Bovendien willen de advocaten nog een aantal getuigen horen. Leeuwe werd vorig jaar september in het portiek van zijn appartement beroofd, gekneveld en mishandeld. Volgens het Openbaar Ministerie is de stress als gevolg van de beroving hem fataal geworden.

Een moord of een geheimzinnige verdwijning, voor de achterblijvers is het een ware nachtmerrie. Vooral het niet weten wat er is gebeurd, maakt het ondraaglijk.

Bron RTV NOORD

4,5 maand later komt het zesde zintuig met deze zaak origineel hoor

Komt van der Hurk met zijn blindelapje de Ray Charles van de paragnostie.

Man rot dat ding af,  je begon. pas 4jr. geleden op de NL TV nadat je 30 lang als paragnost in belgie carrière maakte

DEKKER KOM EENS  MET EEN NIEUWE VARIANT ZAKDOEKJE LEGGEN OF ZO.

ScreenShot1262

Vanaf donderdag 14 februari gaan de vier beste paragnosten van het ‘Het Zesde Zintuig Plaats Delict’ samen met presentatrice Lieke van Lexmond weer (hulp bieden aan familie en vrienden van misdaadslachtoffers.) Peter van der Hurk, Cobie van Zegen, Petra Lakerveld en Tessa van Rossen zetten hun speciale gaven in( om nieuw licht te werpen op misdaadzaken.)
 
In deze nieuwe serie van ‘Het Zesde Zintuig Plaats Delict’ passeren er weer een aantal (spraak)makende misdaadzaken de revue. In de eerste aflevering is er aandacht voor het verhaal van Nico Leeuwe, de boodschappenman van de prostituees.

De Groninger Rosse buurt staat op zijn kop als blijkt dat Nico is vermoord. De prostituees staan huilend op straat als ze horen dat ‘hun’ Nico er niet meer is. Voor de één liet hij de hond uit, voor de ander deed hij de was.

De geruchten gaan rond dat hij met deze klusjes een groot fortuin heeft opgebouwd. Zijn broer Chris neemt de paragnosten van ‘Het Zesde Zintuig Plaats Delict’ mee naar Nico’s woning in de Rosse buurt waar ze aanvoelen dat een bekende van het slachtoffer bij de moord betrokken is.
http://www.rtl.nl/programma/hetzesdezintuig/afleveringen/

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Bizar, Blunder, Corruptie, Fatale Blunder, Misdaad, Misdrijf, Moord, Overval, Paranormaal, Rechtbank, Voorspellingen, Werk en getagged met , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Een reactie op Vanaf donderdag 14 februari de dood van de 65-jarige Nico Leeuwe uit Groningen,

  1. Arie Groenewijck zegt:

    De simplist was pas een avondje in een kroeg in Poortugaal kosten 45, euro p.p. met zijn 4 dus 180 euro om naar de Paragnost van het 6 tuig te kijken met drankjes kleine 220 euro weg gegooid het is een clown niks meer niks minder Bah.

Bedankt voor het plaatsen van uw reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s