Vierenhalf uur lang werd de 20-jarige Miquel gemarteld in een flat aan de Nieuwe Crooswijkseweg in Rotterdam


ScreenShot1244

De Nieuwe Crooswijkseweg in Rotterdam. © Google Streetview.

Vierenhalf uur lang werd de 20-jarige Miquel gemarteld in een flat aan de Nieuwe Crooswijkseweg in Rotterdam. Hij werd 35 keer in rug, billen en benen gekerfd en in de wonden werd zout gestrooid. Ook plasten zijn twee belagers over hem heen en overgoten ze hem met terpentine met de dreiging dat ze hem in brand zouden steken. Aanleiding was het mislukken van een drugstransport.

De officier van justitie eiste gisteren in de rechtbank vier jaar cel tegen Rotterdammer Roberto H. (32) voor de foltering. Het zout in alle wonden veroorzaakte helse pijn. ‘De pijn was op een gegeven moment zo erg dat het slachtoffer smeekte: Ik kan het niet meer verdragen, schiet me in godsnaam dood,’ aldus de rechtbank.Hoofdverdachte Roberto, alias Jack, ontkent in alle toonaarden. Tegen de tweede verdachte, Elton S. (31), alias ‘Black’, eiste justitie vrijspraak wegens gebrek aan bewijs.

Schulden
De drugssmokkel had een einde moeten maken aan de schulden van Miquel en zijn 21-jarige vriendin Mandy. Ze zouden naar Suriname reizen en vandaar met een maag vol bolletjes cocaïne terug naar Nederland komen.

Toen Mandy en Miquel op Schiphol wilden inchecken voor de vlucht naar Paramaribo werden ze door de marechaussee uit de rij geplukt. ‘Volgens mij is mijn dochter op weg naar Paramaribo om drugs te smokkelen,’ had Mandy’s moeder de douane gemeld.

De drugsbende was belust op wraak vanwege gederfde inkomsten. Miquel werd naar de flat gelokt en kreeg een onheilspellende boodschap. ‘Hij moest 15.000 euro betalen, omdat de boel in de soep was gelopen,’ aldus de rechtbank.

Verkracht
Eenmaal in de woning kon de man geen kant uit. Hij moest onder een koude douche gaan staan, waarna de marteling begon. Daarbij werd Miquel ook nog verkracht met een bierflesje.

Verdachte Roberto houdt vol dat hij er is ingeluisd. De rechtbank doet over dertien dagen uitspraak.

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Drugs, Misdaad, Misdrijf, Nieuws en getagged met , , , . Maak dit favoriet permalink.

2 reacties op Vierenhalf uur lang werd de 20-jarige Miquel gemarteld in een flat aan de Nieuwe Crooswijkseweg in Rotterdam

  1. Jacqueline zegt:

    En dit soort idioten krijgen vrijspraak of 4 jaar eis? Ik hoop dat echt dat degene die veroordeeld wordt in de bajes hetzelfde lot staat te wachten. ZWIJNEN zijn het … zowel het Openbaar Ministerie als die gasten die de marteling op hun geweten hebben.

Bedankt voor het plaatsen van uw reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s